Achter alle producten van Living Stories schuilt een bijzonder verhaal. Het zijn niet zomaar woonaccessoires en objecten, ze zijn met liefde en aandacht gemaakt door ontwerpers en getalenteerde vakmensen. In de stories delen zij hun passie en maak je kennis met de vaak ambachtelijke productieprocessen. 

Handgemaakte ambachtelijke kaarsen

In onze shop willen wij graag unieke en kwalitatief goede producten verkopen. Dit levert soms een ware zoektocht op. Voor onze collectie kaarsen zijn wij terecht gekomen bij ambachtelijke Haagse kaarsenmakerij van Bert Boerman.

Lees verder »
FREDERIK-ROIJÉ-APARTMENT-INTERIOR-DESIGN-PHOTO5

Frederik Roijé over puur vakmanschap

Een kijkje achter schermen bij de beroemde Nederlandse ontwerper Frederik Roijé. Frederik is de geprezen ontwerper van internationaal bekende ontwerpen zoals de Walk of Flame kandelaar en de Treasure Table in de shop van Living Stories.

Lees verder »
IKat techniek

Zijden Ikat stoffen uit Oezbekistan

Vorig jaar viel ons oog op een aantal unieke wolkachtige kussens, gemaakt volgens de oude ikat verf- en weeftechniek. Het was direct liefde op het eerste gezicht; de warme kleuren en wolkachtige patronen brengen elke bank tot leven.

Lees verder »
tonone verlichting

Ambachtelijk Nederlands icoon

Wij zijn fan van de Bolt Lamp omdat deze zich als een kameleon blendt in ieder interieur. Het prachtige ontwerp van de Nederlandse ontwerper Anton de Groof is veel: modern, industrieel, stijlvol, maar toch ook strak en minimalistisch.

Lees verder »