Achter alle producten van Living Stories schuilt een bijzonder verhaal. Het zijn niet zomaar woonaccessoires en objecten, ze zijn met liefde en aandacht gemaakt door ontwerpers en getalenteerde vakmensen. In de stories delen zij hun passie en maak je kennis met de vaak ambachtelijke productieprocessen. 

bijzondere verhalen achter de makers van Living Stories

creating memories

Bij Living Stories creëren we interieurs met bezieling die door aandacht, meer liefde en geluk brengen in je huis en in je leven. creating memories Een vakkenkast is zowel functioneel als esthetisch mooi. Een lange kale wand wordt snel een bijzondere wand in je interieur wanneer je hier een vakkenkast

Lees verder »
arnhems keramiek

Stijlvolle collectie recycle servies

Ons bezoek aan het atelier van Esther van Groeningen heeft ons een bijzondere collectie recycle servies opgeleverd. Esther maakt in haar atelier prachtig servies van restklei. Het ontwerp is strak en eenvoudig en past precies in onze stijl.

Lees verder »
Hella Duijs

De vaasjeshemel van Hella Duijs

Op een zeer creatieve plek in de voormalige Honigfabriek te Nijmegen hebben wij kennisgemaakt met Hella Duijs. Een vrolijke creatieveling die vazen met een vrouwelijke en elegante uitstraling ontwerpt én produceert.

Lees verder »
Koda kussens

Accessoires van reststoffen

Wij zijn trots op de kussens van Koda Amsterdam. Een prachtige collectie die helemaal past in de lijn van Living Stories. Het merk werd in 2013 gelanceerd en maakt unieke accessoires van reststoffen die anders weggegooid zouden worden.

Lees verder »

Handgemaakte ambachtelijke kaarsen

In onze shop willen wij graag unieke en kwalitatief goede producten verkopen. Dit levert soms een ware zoektocht op. Voor onze collectie kaarsen zijn wij terecht gekomen bij ambachtelijke Haagse kaarsenmakerij van Bert Boerman.

Lees verder »
FREDERIK-ROIJÉ-APARTMENT-INTERIOR-DESIGN-PHOTO5

Frederik Roijé over puur vakmanschap

Een kijkje achter schermen bij de beroemde Nederlandse ontwerper Frederik Roijé. Frederik is de geprezen ontwerper van internationaal bekende ontwerpen zoals de Walk of Flame kandelaar en de Treasure Table in de shop van Living Stories.

Lees verder »
IKat techniek

Zijden Ikat stoffen uit Oezbekistan

Vorig jaar viel ons oog op een aantal unieke wolkachtige kussens, gemaakt volgens de oude ikat verf- en weeftechniek. Het was direct liefde op het eerste gezicht; de warme kleuren en wolkachtige patronen brengen elke bank tot leven.

Lees verder »
tonone verlichting

Ambachtelijk Nederlands icoon

Wij zijn fan van de Bolt Lamp omdat deze zich als een kameleon blendt in ieder interieur. Het prachtige ontwerp van de Nederlandse ontwerper Anton de Groof is veel: modern, industrieel, stijlvol, maar toch ook strak en minimalistisch.

Lees verder »