Mix van stijlen

Een modern interieur kan heel goed samensmelten met unieke vondsten uit verre landen. Door deze mix van stijlen, hedendaags design met vondsten uit andere culturen, creëer je een sfeervol geheel en zorgt ervoor dat jouw interieur tot leven komt.  

Deze binnenkijker van interieurstyliste Birgit laat goed zien hoe je verschillende stijlen met elkaar mixt. Zij combineert moderne meubels met souvenirs die ze uit verre landen heeft meegenomen; accessoires met een bijzonder verhaal. Niet voor niets dat stijlvol wonen een artikel over haar heeft geschreven! Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op haar Instagram account 2bhome4u . Zo is ons oog op haar prachtige manier van styling gevallen en sluit haar verhaal mooi aan bij Living Stories

Wil jij ook deze warme en stijlvolle sfeer creëren?

Met de woonaccessoires van Living Stories creëer jij je eigen verhaal en maak jij van je interieur een fijne plek. Lees bijvoorbeeld over onze prachtige handgemaakte ikat kussens waar Birgit haar oog op was gevallen. Gemaakt volgens een eeuwenoude techniek in een klein familieatelier in Oezbekistan. 

Een exotisch tintje creëer je zo

Een exotisch of buitenlands tintje aan je interieur geven kan heel gemakkelijk met onze bijzondere woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan het bronskleurige decobeeld in de vorm van een paard of zet een schelpenketting uit Papue New Guinea neer. Dit zijn speciale toevoegingen die je interieur nét dat stukje extra sfeer geven. 

Stylingtip

Het plaatsen van een inspirerend interieur boek op een bijzondere standaard kan een mooie toevoeging zijn. Denk hierbij aan mooie boeken zoals Faces of Wonderplants. Geweldige boeken die inspireren.

Vind je het moeilijk om de juiste producten bij elkaar te stylen?

Uiteraard is het bij elkaar zetten van bijzondere woonaccessoires niet altijd gemakkelijk. Neem daarom een kijkje op onze adviespagina.  Daar hebben we tips geplaatst die je helpen bij het creëren van een bijzondere stijl. Uiteraard kunnen we je ook van persoonlijk advies voorzien en zo helpen om je interieur een bijzondere en warme sfeer te geven.