Hi, ik ben Maartje van Zuijlen – de Wilt, product freak, interieurliefhebber en levensgenieter. Fijne kwaliteit, mooie designs en doordachte producten maken mij enorm blij. Ik bewonder de creativiteit en vakbekwaamheid van de mensen hierachter. 

"Ik ben er voor de finishing touch"

Na jaren lang als inkoper en category manager in de retail producten anoniem te hebben gepromoot, breng ik nu kwaliteitsproducten met een eigen identiteit en laat ik hun verhaal zien. Door inzicht te geven in het productieproces en de herkomst van materialen, wil ik diepere waardering voor de producten creëren.

De zoektocht naar de juiste woonaccessoires en inrichting is voor veel klanten een uitdaging. Ik heb daar mijn vak van gemaakt. Ik help mensen graag met het creëren van een warm, stijlvol en hedendaagse leefomgeving. Ik help te inspireren en ben graag jouw klankbord als we samen op zoek gaan naar jouw persoonlijke touch.

Ik ben afgestuurd aan de American Intercontinental University in Atlanta, USA als marketeer & fashion designer. Daarnaast heb ik een opleiding genoten als interieur designer in Nederland. Ik geloof dat wanneer je alles met aandacht en liefde maakt, je dit overdraagt op de gebruiker ervan. Ik houd van interieurs met bezieling.

Meer weten? Bekijk dan deze video op RTL4

Ik help je graag op weg

Kan jij wel wat interieuradvies gebruiken? Ik neem graag al je stylingstress uit handen, van ontwerp tot shoppen. Van hulp bij het restylen van je accessoires, tot een volledig en gedetailleerd interieurontwerp.