We willen niet dan onze herinneringen vervagen. Mooie reizen die we maken willen we koesteren. De kunst van herinneringen maken is ons bewust te zijn. Bewust zijn van het voorrecht om te kunnen reizen. Bewust zijn van de reis, de omgeving en de mensen om ons heen. Zo ook bewust zijn van de dingen die we aanschaffen. Waarom schaffen we het aan? Waarschijnlijk om herinneringen op te roepen. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze herinneringen een praatstuk worden in jouw huis?

Bij Living Stories werken we graag met makers die meer dan een product alleen leveren. We hechten veel waarde aan het verhaal van de maker, wat dat wordt straks onderdeel van jouw verhaal. 

Handgemaakte ambachtelijke kaarsen

In onze shop willen wij graag unieke en kwalitatief goede producten verkopen. Dit levert soms een ware zoektocht op. Voor onze collectie kaarsen zijn wij terecht gekomen bij ambachtelijke Haagse kaarsenmakerij van Bert Boerman.

Lees verder »
FREDERIK-ROIJÉ-APARTMENT-INTERIOR-DESIGN-PHOTO5

Frederik Roijé over puur vakmanschap

Een kijkje achter schermen bij de beroemde Nederlandse ontwerper Frederik Roijé. Frederik is de geprezen ontwerper van internationaal bekende ontwerpen zoals de Walk of Flame kandelaar en de Treasure Table in de shop van Living Stories.

Lees verder »
IKat techniek

Zijden Ikat stoffen uit Oezbekistan

Vorig jaar viel ons oog op een aantal unieke wolkachtige kussens, gemaakt volgens de oude ikat verf- en weeftechniek. Het was direct liefde op het eerste gezicht; de warme kleuren en wolkachtige patronen brengen elke bank tot leven.

Lees verder »