We willen niet dan onze herinneringen vervagen. Mooie reizen die we maken willen we koesteren. De kunst van herinneringen maken is ons bewust te zijn. Bewust zijn van het voorrecht om te kunnen reizen. Bewust zijn van de reis, de omgeving en de mensen om ons heen. Zo ook bewust zijn van de dingen die we aanschaffen. Waarom schaffen we het aan? Waarschijnlijk om herinneringen op te roepen. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze herinneringen een praatstuk worden in jouw huis?

inspiratie

Ontdek welke settings je met onze woonaccessoires kunt maken. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. De meeste inspiratie doe je immers op door iets met je ogen waar te nemen. 

mini looks

Stijlvol wonen

Stijlvol wonen doe je met de woonaccessoires van Living Stories. De kenmerken van stijlvol wonen bij Living Stories zijn warm, hedendaags, gezellig en tijdloos. Een Living Stories interieur straal eenheid en rust uit en heeft een vrouwelijke touch. 

Interieur inspiratie

Ben je op zoek naar interieur inspiratie dan zit je bij Living Stories goed. The looks van Living Stories laten jou zien wat je met onze mooie woonaccessoires kunt bereiken wanneer je ze op een stijlvolle manier samenbrengt. Voor je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs je buitenruimte. Wij laten zien wat onze prachtige producten doen in de ruimte.