Je uiteindelijke doel is niet enkel om een deadline te halen, maar ook om een dag met geluk erin te creëren.

Verlang jij er soms ook zo naar, als het niet wil vlotten met dat klusje voor je werk: die state-of-mind waarin je super gefocust uren lang heel productief aan het werk bent? Alles gaat lekker. Je hebt geen besef van tijd en voelt je onoverwinnelijk. Alles lukt en je hebt achteraf een voldaan gevoel. Dan zit je dus in een hele goede flow. Breng je werkplek in balans en laat deze energie goed doorstromen, zodat jij je goed voelt en optimaal kunt functioneren. Immers is je uiteindelijke doel niet enkel om een deadline te halen, maar ook om een dag met geluk erin te creëren. Dat gevoel van energieke focus, volledige betrokkenheid en plezier in je werk bereik je door bijvoorbeeld mindfulness te trainen en zo verbinding te maken met je huis.

werkplek

Waar zit de pijn

Kijk eens of je kan ontdekken welke gebieden in je huis “pijn doen”. Met pijn bedoel ik dat ze niet goed werken, er niet goed uitzien, je er niet graag tijd doorbrengt, enz. Net zoals de pijn in een deel van je lichaam de “flow” in het hele lichaam stopt, gebeurt hetzelfde met de flow van je werkplek. Is er troep, te weinig licht, te koud of ongezellig? Maartje van Living Stories onderzoekt tijdens een consult welke plekken in huis niet goed werken en geeft advies op maat. Neem gerust contact op en samen gaan we op zoek naar jouw flow. Of lees ons stappenplan naar een betere werkplek. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Stappenplan naar een betere werkplek

Je vindt het lastig om je te concentreren, want je wordt snel afgeleid. De afwas die nog niet is opgeruimd, spullen op de trap, een piepende wasmachine. Genoeg triggers om je van je werkte houden. Ervaar jij dit ook? Dan is het tijd om jouw eigen werkplek in te richten waar je niet gestoord of afgeleid wordt. Je wilt een plek waarin jij je goed voelt en optimaal in de juiste flow aan het werk kunt. Immers is je uiteindelijke doel niet enkel om een deadline te halen, maar ook om een dag met geluk erin te creëren. Lees hoe je dit in 10 stappen kunt bereiken.

meer Informatie

Boek een consult of shop de story of GOOD FLOW voor mooie opbergspullen, verlichting en sfeermakers om je inspiratie op gang te brengen.

shop the Flow