Bij Living Stories creëren we interieurs met bezieling die door aandacht, meer liefde en geluk brengen in je huis en in je leven.

creating memories

Een vakkenkast is zowel functioneel als esthetisch mooi. Een lange kale wand wordt snel een bijzondere wand in je interieur wanneer je hier een vakkenkast laat plaatsen. Deze vakkenkast is ontworpen door Mira Nasruddin en dient als tentoonstellingskast om persoonlijke verzamelstukken in te plaatsen. Sommige items in deze kast zijn van Living Stories. 

shop the style

De bewoners van dit huis nemen van iedere reis die zij maken een mooi object mee ter herinnering aan hun avontuur. Op deze manier creëer je een geweldige kast vol met persoonlijke verhalen. 

our Magazine

Dit magazine is speciaal voor iedereen die zijn of haar huis een beter functionerende happy place wil maken en op zoek is naar kennis en inspiratie over hoe je dat nou doet.

Magazine 01 september 2020

meer Informatie

Ben je op zoek naar de finishing touch voor jouw huis? Wil je een indelingsplan, uitgebreid interieur advies of een complete inrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!