Mira Nasruddin interieur & meubelontwerp

Mira Nasruddin interieur & meubelontwerp is een designstudio in Utrecht. Zij richten zich op het (her) inrichten van huis of bedrijfsruimtes van particulieren bewoners als kantoren. Ieder ontwerp kenmerkt zich door fraaie doch functionele ruimtes , waarbij de levensstijl en de wensen van de opdrachtgevers zijn vertaald naar een ontwerp met een eigen identiteit.

interieuradvies

Mira creëert daadkrachtige interieurs met oog voor detail. Waar mogelijk kiest Mira in haar ontwerpen voor een duurzame aanpak. Met gebruik van haar werkplaats ontwerpt en maakt zij tevens haar eigen meubels. Een omgeving creëren waar het fijn wonen of werken is. Waar je graag thuiskomt en waar gasten zich welkom voelen. Waar medewerkers met plezier iedere dag naar toe gaan en waar klanten graag komen is het liefste wat zij doet.

stijl Mira

Mira past zich aan aan de stijl van de bewoners. Met haar ontwerpen streeft ze naar dat typische ‘thuisgevoel’ van een ruimte, ongeacht of dat een woonhuis, werkplek of openbare ruimte is. De ruimte moet passen als een handschoen, voelen als een warme deken. Daarin wordt de juiste balans gezocht tussen comfort, stijl en sfeer. Mira durft daarin ambitieus te zijn en zoekt naar creatieve oplossingen.

 

werkwijze

Mira brengt uw woon- of werksituatie in kaart en bespreekt uw wensen en verwachtingen op locatie. Hierbij heeft Mira een luisterend oor en geeft duidelijk aan waar ze voor staat. Ze staat open voor het experiment. Ze neemt initiatief maar is ook flexibel. Ze zoekt creatieve oplossingen en is niet bang om uit haar comfort zone te stappen.

interieur design bij jou thuis

Ben jij ook enthousiast over Mira? Breng dan een bezoek aan haar website. Laat je inspireren door de projecten die zij gerealiseerd heeft of neem direct contact op voor meer informatie. Laat je inspireren door de projecten die zij gerealiseerd heeft of neem direct contact op voor meer informatie.

stijladvies Living Stories

Ben jij op zoek naar stijladvies? De kers op de taart? Maartje van Living Stories helpt jou graag met de finishing touch van jouw interieur. Zij komt vrijblijvend met uiteenlopende stylingproducten bij jou langs. Zo kan je direct zien hoe de accessoires bij jou thuis staan. 

meer informatie

Wij geloven dat een interieur bij jou moet passen. Iedere designer heeft een uniek handschrift. Daarom werken wij bij Living Stories met verschillende ontwerpers. Zodoende kan jij kiezen uit een collectie van de beste designers, geslecteerd door ons.