DAG & NACHT interieur ontwerp en styling

Dag en Nacht interieur ontwerp en styling is een interieurstudio in Abcoude. Oprichtster en interieur designer Wanda werkt dagelijks, samen met haar team, met liefde en aandacht aan uitlopende interieurprojecten. Wanda houdt van strakke lijnen die je leefruimte kalm en vredig maken. Unieke lay-outs, licht, ruimtelijkheid, symmetrie, herhalingen en verrassende nissen staan centraal. 

interieuradvies

DAG & NACHT creëert prachtige interieurs die de persoonlijkheid van de bewoner benadrukt. Met gebruik van natuurlijke kleuren en materialen weet zij jouw favoriete meubels, kunst en persoonlijke schatten uit te lichten. Deze komen door deze rustige basis het beste tot zijn recht. 

stijl dag & nacht

Wanda ontwikkelde als ontwerper bij Jan des Bouvrie en Piet Boon haar liefde voor licht, wit (in de mix met warme grijstinten), rust en symmetrie, natuurlijke gedurfde materialen, vakmanschap en hoge kwaliteit. Door haar jarenlange ervaring heeft zij een verfijnde en eigen sterke eigentijdse basis ontwikkeld, die qua sfeer op dat moment makkelijk aan te passen is aan jouw wensen. Haar stijl omschrijf je als een verfijnde mix van vrouwelijke zachtheid en mannelijke stoere ruwheid voor net dat tikkeltje extra spannend gevoel.

 

werkwijze

Elk ontwerp vraagt om zijn eigen aanpak. Wanda geloof niet in speeddaten. Een echt goed ontwerp (+ realisatie) verdient tijd en persoonlijke aandacht. Zij luistert goed naar jouw wensen en ideeën om samen de perfecte plannen te ontwerpen. Of het nu gaat om het veranderen van een eenpersoonskamer, een inrichtingsplan voor een totale verdieping of een compleet ontwerp voor een hele woning: zij zal je met een gerust hart van dienst zijn.

interieur design bij jou thuis

Ben jij ook enthousiast over Dag & Nacht interieur design & styling? Breng dan een bezoek aan haar website. Laat je inspireren door de projecten die zij gerealiseerd heeft of neem direct contact op voor meer informatie.

stijladvies Living Stories

Ben jij op zoek naar stijladvies? De kers op de taart? Maartje van Living Stories helpt jou graag met de finishing touch van jouw interieur. Zij komt vrijblijvend met uiteenlopende stylingproducten bij jou langs. Zo kan je direct zien hoe de accessoires bij jou thuis staan. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

meer informatie

Wij geloven dat een interieur bij jou moet passen. Iedere designer heeft een uniek handschrift. Daarom werken wij bij Living Stories met verschillende ontwerpers. Zodoende kan jij kiezen uit een collectie van de beste designers, geslecteerd door ons.