business to business

Interieur designer of stylist

Werk je als interieur designer, stylist of binnenhuisarchitect, dan nodigen wij je uit om Trade Friend te worden. Met de unieke Living Stories kortingspercentage kan je bij ons accessoires winkelen die je kunt gebruiken voor de finishing touch voor jouw klanten. Living Stories heeft exclusieve producten zoals kaarsen, kussens, dekbedovertrekken en tafelkleden die speciaal voor ons zijn gemaakt en nergens anders verkrijgbaar. Voor andere zakelijke of particuliere afnames van grotere hoeveelheden kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen. Bel ons voor de voorwaardes of vul hiervoor onderstaande formulier in. 

 

 

Winkeliers

Winkeliers kunnen onze producten online bestellen via ons partnerschap met Mercavus of Orderchamp.  

 

Naast eenvoudig bestellen, bieden we nu de volgende voordelen via Mercavus:

1:  Netto 60 dagen betalingsvoorwaarden op alle bestellingen
2:  Gratis retourzendingen bij uw eerste bestelling
3: Tijdelijke aanbieding:
!! 100 EUR aan krediet voor onze producten wanneer u zich aanmeldt !!

Klik hier om een groothandel account aan te maken.

Heb je iets op onze site gezien wat je niet hebt teruggevonden op Mercavus? Neem dan contact met ons op en dan kijken we of we dit artikel kunnen aanbieden.

 

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een leuk, origineel relatiegeschenk, cadeau voor medewerkers of een kerstpakket? Wij bieden een ruim assortiment aan woonaccessoires voor een breed publiek. Of het nu voor kerstmis, Sint Nicolaas, Dag van de zorg of secretaressedag is, met onze mooie woonitems maak je elk geefmoment compleet. Vraag m.b.v. onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.