k'willem de kandelaar zwart

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Materiaal: hergebruikt metaal
Afmeting: 35cm | 45cm | 55cm hoog
Kleur: zwart

Alle artikelen van K’ Willem kunnen besteld worden via Living Stories. Mis je iets, neem dan contact met ons op! Wij bestellen ze graag voor je. Bekijk hier de hele collectie van ‘K willem.

k’Willem de kandelaar zwart is een ware beauty!  Zij is stoer van vorm en heeft een elegante uitstraling. Door de wiebelige vorm lijkt het alsof de kandelaar met de hand getekend is. De kandelaar is uniek doordat er niet 1 hetzelfde is. Ze is met de hand vervaardigd en gemaakt van metaal. De lasnaden zijn zichtbaar en geeft de kandelaar zijn charmes. Deze k’Willem de kandelaar zwart staat mooi in haar eentje, maar is ook erg leuk te combineren als set. Zo kun je in hoogtes variëren. Puur handwerk met een authentieke en verfijnde uitstraling, dat is de collectie van k’Willem. De kandelaren komen in de maten 35cm, 50cm en 65cm hoog.

 

K’willeminhuis bestaat sinds 1 oktober 2016 en is opgericht door Esther. Zij maakt samen met haar vader Willem tijdloze, duurzame en unieke woonobjecten. Van o.a. verschillende vormen restanten ijzer maken zij  een verfijnd ambachtelijk product waar nooit twee precies hetzelfde kunnen zijn. Daarnaast maken zij geen strakke en rechte producten, maar juist “net-niet recht” , een  beetje ‘wonki” en een beetje kromme producten. Lasnaden mogen gezien worden, want het is handwerk. Het ontwerp heeft altijd een mooi detail en een uitstraling die sober, simpel en verfijnd oogt. Een uniek proces en product wat uitstekend bij Living Stories past!