Hubsch is een Scandinavisch merk uit Denemarken. Dit mooie merk is gekend om zijn elegante uitstraling. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en design.

meer merken

k' Willem de ronde kandelaar s-m-l op tafel zwart

kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en

Lees verder »
Storefactory

Storefactory

storefactory Storefactory is een Zweeds merk met woonaccessoires die hun inspiratie uit de strakke lijnen van de natuur haalt. Mooie

Lees verder »
HUBSCH BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Hubsch is zo’n merk die voldoet aan al onze verwachtingen en daarom verkopen wij bij Living Stories woonaccessoires van Hubsch.


WIE IS HUBSCH INTERIOR

Hubsch is een Scandinavisch merk uit Denemarken. Dit mooie merk is gekend om zijn elegante uitstraling. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en design. Hübsch werd opgericht in 2010 door Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Henriksen. Hun droom was om iets unieks te maken met een passie voor goed ontwerp en uitstekende service. Zij geloven dat ze geluk kunnen creëren door hoogwaardige producten te ontwerpen in een unieke stijl. Sindsdien is Hübsch enorm gegroeid en wordt vandaag beschouwd als een van de toonaangevende merken voor interieurdecoratie in Scandinavië. Alle producten van dit woonmerk zijn fairtrade geproduceerd, dus met aandacht voor een beter milieu. Hübsch interior bij Living Stories, daar worden wij blij van!


COLLECTIE VAN HUBSCH INTERIOR

Ieder jaar komt Hübsch Interior met twee colllecties. Aan het begin van het jaar is dat de Tendencies collectie, die vol zit met inspirerende producten voor het voorjaar en de zomer. In augustus volgt de Occasions collectie, die onder meer een aantal spannende herfstproducten bevat. Wij streven er naar om te leukste en mooiste producten uit deze collecties te kiezen en aan te bieden aan onze klanten. Zijn er artikelen die je hebt gezien van Hubsch maar kan je ze niet in onze shop vinden? Schroom niet om ons te mailen of direct contact met ons op te nemen. Wij kijken graag of we je alsnog kunnen helpen!


HUBSCH WOONACCESSOIRES

Een groot deel van de Hübsch collectie bestaat uit woonaccessoires waarbij het allerbeste Scandinavisch design, kwaliteit en vakmanschap uit de hele wereld belangrijke factoren zijn. Dit resulteert in een leuke en hedendaagse accessoires. De Hübsch collectie bestaat uit vazenwaxinelichtjes, bloempotten, snijplanken en nog veel meer fijne Scandinavische producten.Wij doen ons uiterste best om de leukste en mooiste Hübsch accessoires voor jou te selecteren.