Met unieke producten je huis inrichten

Een moderne woonkamer is strak, neutraal, voorzien van meubels met een luxe uitstraling, en wordt door middel van unieke woonaccessoires gezellig en sfeervol.

Deze binnenkijker van Maartje van Zuijlen-de Wilt laat goed zien hoe je met unieke producten een stijlvol interieur maakt. Zij combineert moderne meubels met woonaccessoires met een bijzonder verhaal. Neem bijvoorbeeld ikat kussens uit Oezbekistan, handgeweven op een traditioneel weefgetouw. Of linnen kussens van het merk AAI. Alle AAI producten zijn gemaakt met natuurlijke, gerecyclede en vintage materialen.

Mix & match van unieke kussens

Echte eyecatchers

Vind je het moeilijk om de juiste producten bij elkaar te stylen?

Uiteraard is het bij elkaar zetten van bijzondere woonaccessoires niet altijd gemakkelijk. Neem daarom een kijkje op onze interieurstyling advies pagina.  Wij kunnen je hier namelijk bij helpen! Of bekijk onze the looks pagina, hier vind je boordevol inspiratie met onze unieke accessoires. 

Kandelaar the flame

eyecatcher in huis

Het toevoegen van een grote eyecatcher kan wonderen verrichten. Een pronkstuk in je interieur die de volle aandacht pakt en goed opvalt, maakt je inrichting helemaal af! Met deze prachtige walk of flame kandelaar van Frederik Roije haal je een waar design stuk in huis. De ambachtelijke kaarsen van Living Stories passen hier perfect bij.

Lees verder »