Een huis zonder accessoires is saai en onpersoonlijk. Mooie accessoires geven het geheel een persoonlijke touch en kunnen van grote invloed op de gehele sfeer in huis zijn.

Wij hebben hier de 5 mooiste woonaccessoires uit onze shop op een rijtje gezet. Stuk voor stuk unieke objecten en echte eyecatchers die je huis de finishing touch geven.

1.

new arrival

Deze “Egg candle Black Zinc” van Deco Candle is een prachtig object voor in huis. Een echte musthave voor in huis.

2.

De boekenstandaard is weer op voorraad. YES! Shop snel, want ze gaan hard! Tip: Ook leuk om cadeau te geven.

3.

sale

Deze prachtige leopard windlichten staan overal. Heb je al gespot dat wanneer je een set koopt, je korting krijgt? ssst…

4.

perfect shape

Een vaas vinden die zowel functioneel als een esthetisch klopt? Dat is moeilijker dan je denkt. Deze vaas past in ieder geval in ieders interieur!

5.

handmade

Unieke ambachtelijk gemaakte kandelaar. Deze kandelaar is multi functioneel. Geschikt voor jouw mooiste diner- als stompkaarsen. 2 vliegen in 1 klap!

op de hoogte blijven?

Wij werken we graag met makers die meer dan een product alleen leveren.  We hechten veel waarde aan het verhaal van de maker en kwaliteit.  Mocht je op zoek zijn naar kennis en inspiratie omtrent interieur, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

our Magazine

Dit magazine is speciaal voor iedereen die zijn of haar huis een beter functionerende happy place wil maken en op zoek is naar kennis en inspiratie over hoe je dat nou doet.

studio-frederik-roije-guidelines-magazinerek