theverygoodcandlecompany

unieke items speciaal geselecteerd voor jou 🖤

THEVERYGOODCANDLECOMPANY BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Theverygoodcandlecompany is zo’n merk die aan al onze verwachtingen voldoet en daarom verkopen wij bij Living Stories kaarsen van Theverygoodcandlecompany.

 

WIE IS THEVERYGOODCANDLECOMPANY

Isil en Emre zijn een een muziekminnend koppel die samen de hele wereld afreizen. Ze wonen in Amsterdam. De geuren die zij maken zijn geïnspireerd op de muziekfestivals die het koppel bezocht heeft. Hun liefde voor muziek en de plaatsen waar ze zijn geweest vormen de inspiratie voor hun geurende lijn kaarsen. Coachella in de Californische woestijn, Glastonbury in de Britse glooiende heuvels en Fuji Rock, een ongelooflijk festival gehouden in de bergen van Japan. Zo is Pilton bijvoorbeeld gebaseerd op Glastonbury Festival, zag Naeba het licht dankzij het Fuji Rock Festival en werd deze Indio geïnspireerd door het iconische Coachella Valley Music and Arts Festival.

 

KAARSEN VAN KOOLZAADWAS

De kaarsen van theverygoodcandlecompany bestaan voor 100% uit koolzaadwas, een plantaardig en duurzaam alternatief. Het koolzaad en de daaruit voortvloeiende duurzame koolzaadwas die The Very Good Candle Company gebruikt, worden volledig binnen de EU gekweekt. Dat de duurzame was daardoor niet van heinde en verre geïmporteerd hoeft te worden, minimaliseert de impact op het milieu.