theverygoodcandlecompany

The Very Good Candle Company is een milieuvriendelijk en diervriendelijk bedrijf voor natuurlijke goederen, gericht op niet-giftige, plantaardige kaarsen. De kaarsen van theverygoodcandlecompany bestaan voor 100% uit koolzaadwas, een plantaardig en duurzaam alternatief.

meer merken

Aspegren-cushion-velvet-solid-stacked-4-web

aspegren-denmark

Aspegren is een Deens designbedrijf die zijn wortels heeft gevestigd in trotse Deense handwerktradities zoals textiel, vloerkleden en overige accessoires. 

Lees verder »
k' Willem de ronde kandelaar s-m-l op tafel zwart

kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en

Lees verder »
Storefactory

Storefactory

storefactory Storefactory is een Zweeds merk met woonaccessoires die hun inspiratie uit de strakke lijnen van de natuur haalt. Mooie

Lees verder »
Theverygoodcandlecompany bij Living Stories

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Theverygoodcandlecompany is zo’n merk die aan al onze verwachtingen voldoet en daarom verkopen wij bij Living Stories kaarsen van Theverygoodcandlecompany.

 

The story behind

Isil en Emre zijn een een muziekminnend koppel die samen de hele wereld afreizen. Ze wonen in Amsterdam. De geuren die zij maken zijn geïnspireerd op de muziekfestivals die het koppel bezocht heeft. Hun liefde voor muziek en de plaatsen waar ze zijn geweest vormen de inspiratie voor hun geurende lijn kaarsen. Coachella in de Californische woestijn, Glastonbury in de Britse glooiende heuvels en Fuji Rock, een ongelooflijk festival gehouden in de bergen van Japan. Zo is Pilton bijvoorbeeld gebaseerd op Glastonbury Festival, zag Naeba het licht dankzij het Fuji Rock Festival en werd deze Indio geïnspireerd door het iconische Coachella Valley Music and Arts Festival. We schreven een leuk verhaal achter theverygoodcompany; duurzame koolzaadwas | unieke geurkaarsen van theverygoodcandlecompany.

 

Duurzame kaarsen, kaarsen van koolzaadwas

De kaarsen van theverygoodcandlecompany bestaan voor 100% uit koolzaadwas, een plantaardig en duurzaam alternatief. Het koolzaad en de daaruit voortvloeiende duurzame koolzaadwas die The Very Good Candle Company gebruikt, worden volledig binnen de EU gekweekt. Dat de duurzame was daardoor niet van heinde en verre geïmporteerd hoeft te worden, minimaliseert de impact op het milieu.

 

overige kaarsen bij Living Stories

Naast heerlijk ruikende geurkaarsen hebben wij ook prachtige handgemaakte dinerkaarsen in onze collectie met een bijzonder verhaal. Ook bieden wij waxinelichten en windlichten voor een fijne sfeer in huis. Onze waxines zijn stijlvol en uniek en onze kandelaren passen in ieders interieur. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk dan hier de collectie kandelaren en kaarsen.