PLANKSTAAL De wandlamp en salontafels

Ze is ambitieus, heeft een missie en is bovenal een vrouw die haar vak verstaat: maak kennis met Mira Nasruddin (25). Toen Mira enkele jaren geleden afstudeerde aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht wilde ze niet het zoveelste afstudeerproject presenteren.

set van 4 geurkaarsen

Op instagram zag ik de mooie kaarsen van The Very Good Candle Company en las het verhaal achter hoe de kaarsen worden gemaakt en waar ze naar zouden ruiken. Ik vertel je graag verder wat deze duurzame koolzaadwas kaarsen zo bijzonder maakt.

Marisa Klaster workshop

Ingeklemd tussen de Blaak en de Witte de Withstraat ligt in hartje Rotterdam Het Houtlokaal. Hier op deze plek is Marisa Klaster dagelijks in de weer in haar eigen werkplaats. Lees hoe Marisa haar ziel en zaligheid legt in haar prachtige houtcreaties.

mos schilderijen

Soms ben je even van je stuk wanneer je ogen voor het eerst met iets bijzonders kruisen. Dat overkwam me onlangs toen ik de werken van kunstenares en fotografe Kiki Wullink voor het eerst zag. Haar creaties sluiten perfect aan bij mijn stijl.

gallery wall

Voor het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop gaan wij nooit over één nacht ijs. Wij willen graag iets bijzonders aan kunnen bieden, en zijn dan ook erg trots op onze nieuwe kunstwerken met behulp van de linocut-methode.

arnhems keramiek

Ons bezoek aan het atelier van Esther van Groeningen heeft ons een bijzondere collectie recycle servies opgeleverd. Esther maakt in haar atelier prachtig servies van restklei. Het ontwerp is strak en eenvoudig en past precies in onze stijl.

Sur-Atelier-Haarlem pand

Op zoek naar een atelier die met onze stoffen deze producten zou kunnen maken, ontdekten wij Sûr Atelier. Een sociale onderneming waar Nieuwe Nederlanders (vluchtelingen met de Nederlandse status) stijlvolle woonaccessoires maken.

Hella Duijs

Op een zeer creatieve plek in de voormalige Honigfabriek te Nijmegen hebben wij kennisgemaakt met Hella Duijs. Een vrolijke creatieveling die vazen met een vrouwelijke en elegante uitstraling ontwerpt én produceert.

Koda kussens

Wij zijn trots op de kussens van Koda Amsterdam. Een prachtige collectie die helemaal past in de lijn van Living Stories. Het merk werd in 2013 gelanceerd en maakt unieke accessoires van reststoffen die anders weggegooid zouden worden.

In onze shop willen wij graag unieke en kwalitatief goede producten verkopen. Dit levert soms een ware zoektocht op. Voor onze collectie kaarsen zijn wij terecht gekomen bij ambachtelijke Haagse kaarsenmakerij van Bert Boerman.

FREDERIK-ROIJÉ-APARTMENT-INTERIOR-DESIGN-PHOTO5

Een kijkje achter schermen bij de beroemde Nederlandse ontwerper Frederik Roijé. Frederik is de geprezen ontwerper van internationaal bekende ontwerpen zoals de Walk of Flame kandelaar en de Treasure Table in de shop van Living Stories.

IKat techniek

Vorig jaar viel ons oog op een aantal unieke wolkachtige kussens, gemaakt volgens de oude ikat verf- en weeftechniek. Het was direct liefde op het eerste gezicht; de warme kleuren en wolkachtige patronen brengen elke bank tot leven.