Lindform story behind

Wil je echt een statement maken in je interieur? Kijk dan eens naar vazen van Lindform. Bij Living Stories houden we ervan! Bij Living Stories hebben wij een kleine start gemaakt met de grotere objecten uit de collectie. Dit omdat je hier een echt statement mee kunt maken in huis.

Kandelaar the flame

Het toevoegen van een grote eyecatcher kan wonderen verrichten. Een pronkstuk in je interieur die de volle aandacht pakt en goed opvalt, maakt je inrichting helemaal af! Met deze prachtige walk of flame kandelaar van Frederik Roije haal je een waar design stuk in huis. De ambachtelijke kaarsen van Living Stories passen hier perfect bij.

k'Willem

Ik liep al tijden tegen de kandelaren van k’ willem aan en alhoewel ik van strakke lijnen houd, bleven de producten van k’ willem steeds in mijn hoofd zitten. Inmiddels ben ik grote fan geworden van deze organische en onregelmatige vormen. Lees verder waarom.

Keuken

Een moderne keuken is strak, neutraal, voorzien van luxe apparatuur, en wordt door middel van unieke woonaccessoires een stuk gezelliger en sfeervoller. Facebook Instagram Pinterest Naar de shop bekijk ook deze looks

moderne woonkamer

Met unieke producten je huis inrichten Een moderne woonkamer is strak, neutraal, voorzien van meubels met een luxe uitstraling, en wordt door middel van unieke woonaccessoires gezellig en sfeervol. Facebook Instagram Pinterest Deze binnenkijker van Maartje van Zuijlen-de Wilt laat goed zien hoe je met unieke producten een stijlvol interieur maakt. Zij combineert moderne meubels met woonaccessoires met …

Met unieke producten je huis inrichten Lees verder »

Hoe stijl je een open vakkenkast?

hoe stijl je een open vakkenkast? Een open kast staat prachtig, maar hoe richt je hem stijlvol in? Met te veel spullen oogt de kast al snel rommelig en als je hem te leeg laat, lijkt het niet af. Gelukkig bestaan er genoeg trucjes om een mooie balans in een open kast of vakkenkast te creëren. …

Hoe stijl je een open vakkenkast? Lees verder »

PLANKSTAAL De wandlamp en salontafels

Ze is ambitieus, heeft een missie en is bovenal een vrouw die haar vak verstaat: maak kennis met Mira Nasruddin (25). Toen Mira enkele jaren geleden afstudeerde aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht wilde ze niet het zoveelste afstudeerproject presenteren.

set van 4 geurkaarsen

Op instagram zag ik de mooie kaarsen van The Very Good Candle Company en las het verhaal achter hoe de kaarsen worden gemaakt en waar ze naar zouden ruiken. Ik vertel je graag verder wat deze duurzame koolzaadwas kaarsen zo bijzonder maakt.

Marisa Klaster workshop

Ingeklemd tussen de Blaak en de Witte de Withstraat ligt in hartje Rotterdam Het Houtlokaal. Hier op deze plek is Marisa Klaster dagelijks in de weer in haar eigen werkplaats. Lees hoe Marisa haar ziel en zaligheid legt in haar prachtige houtcreaties.

mos schilderijen

Soms ben je even van je stuk wanneer je ogen voor het eerst met iets bijzonders kruisen. Dat overkwam me onlangs toen ik de werken van kunstenares en fotografe Kiki Wullink voor het eerst zag. Haar creaties sluiten perfect aan bij mijn stijl.

arnhems keramiek

Ons bezoek aan het atelier van Esther van Groeningen heeft ons een bijzondere collectie recycle servies opgeleverd. Esther maakt in haar atelier prachtig servies van restklei. Het ontwerp is strak en eenvoudig en past precies in onze stijl.

Sur-Atelier-Haarlem pand

Op zoek naar een atelier die met onze stoffen deze producten zou kunnen maken, ontdekten wij Sûr Atelier. Een sociale onderneming waar Nieuwe Nederlanders (vluchtelingen met de Nederlandse status) stijlvolle woonaccessoires maken.