storefactory

Storefactory is een Zweeds merk met woonaccessoires die hun inspiratie uit de strakke lijnen van de natuur haalt. Mooie items voor je stadsappartement, zomerhuisje of andere omgeving die je thuis noemt.

meer merken

k' Willem de ronde kandelaar s-m-l op tafel zwart

kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en

Lees verder »
Storefactory

Storefactory

storefactory Storefactory is een Zweeds merk met woonaccessoires die hun inspiratie uit de strakke lijnen van de natuur haalt. Mooie

Lees verder »
STOREFACTORY BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter de producten laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Storefactory is zo’n merk die voldoet aan al onze verwachtingen. Daarom verkopen wij bij Living Stories deze woonaccessoires.


WIE IS STOREFACTORY

Storefactory is een Zweeds merk en opgericht door Madeleine en Mats. Met jarenlange ervaring in de interieurbranche en de detailhandel voelden zij dat er iets ontbrak in het interieur van Zweedse huizen. Dit is waarom ze Storefactory zijn gestart. Ze houden van producten met strakke lijnen en ronde vormen die je terug ziet in de natuur. De producten zijn geliefd over de hele wereld en te vinden in stad en op het platteland. Storefactory produceert en ontwerpt o.a. in het binnenland van Zweden. Zo beschermen zij het Scandinavische erfgoed en de binnenlandse maakindustrie. Ze zijn trots op hun Scandinavische erfgoed.


WOONACCESSOIRES

Storefactory biedt een breed scala aan woonaccessoires. Denk hierbij aan; kandelaren, vazen, wanddecoratie, manden en kaarsen. Zij hebben alle soorten accessoires in hun collectie. Allen in dezelfde stijl; modern, strak en voornamelijk in de kleuren zwart, grijs en wit. Living Stories maakt een voorselectie uit hun ruime aanbod woonaccessoires, zodoende hopen wij een goede voorkeuze te maken voor onze klanten, die dol zijn op hun accessoires.


WAAROM STOREFACTORY BIJ LIVING STORIES

Storefactory streeft naar producten met een hoge kwaliteit. Daarnaast bieden zij stijlvolle producten die passen in ieders interieur. Ze vinden het belangrijk om hun erfgoed te beschermen en gaan dus voor zo veel mogelijk lokale oplossingen. Dit is niet alleen goed voor hun land, maar ook beter voor het milieu. Living Stories claimt dé webwinkel te zijn met handgemaakte woonaccessoires om zodoende een persoonlijke touch aan jouw interieur te geven. Unieke, stijlvolle en hedendaagse producten met mooie vormen, warme aardetinten en van natuurlijke materialen horen daarbij. Alles met liefde en aandacht gemaakt door ontwerpers en getalenteerde vakmensen. Een perfecte match!