Set van 4 geurkaarsen 60ml

30.00

1 Pilton, 1 Indio, 1 Naeba en 1 Sade kaarsenpotje

Ingrediënten: 100% natuurlijke raapzaadwas, etherische oliën, parabenenvrije botanische geuren en katoenlont.

Brandtijd: 12-15 uur
Grootte: 60 ml (potje is 5x5cm)

set van 4 verschillende soorten 60 ml reisformaat geurkaarsen (5x5cm) in een mooi verpakte kartonnen doosje. 3 geparfumeerde en één ongeparfumeerde kaars. Leuk als cadeau aan jezelf of aan een ander. De geuren laten je interieur tot leven komen. Iedere geur wekt zijn eigen gevoel op. De kaarsen zijn gemaakt door theverygoodcandlecompany.

 

De gifset bestaat uit de volgende geuren:

Pilton: Zacht en houtachtig sandelhout, muskachtig amber, aardachtige ceder, een vleugje kaneel, wat verborgen kruiden en een vleugje framboos. Pilton is krachtig en complex, maar toch rustgevend en neemt je mee op een wandeling door de groene velden van Somerset.

Indio: Balsamico en schone dennennaald, aardachtige patchouli, pittige bloedsinaasappel en rokerige berk.

Naeba: Krachtige frisheid en citrusachtige tonen van Japanse grapefruit Yuzu, koele en schone theeboom, kruidachtige salie en een vleugje sensuele zoetheid van ylang-ylang.

Sade:  betekent ‘puur’ in het Turks. Soms wil je gewoon genieten van kaarslicht, of misschien wil je het aansteken tijdens een maaltijd, of nog belangrijker, je hebt allergieën of bepaalde gevoeligheden om te ruiken. U kunt genieten van onze ongeparfumeerde kaars Sade, deze is 100% zorgeloos.