Rieten mand groen

19.95

Materiaal: abaca
Afmeting:S: 23cm dia x 19cm hoog 19.95

M: 28cm dia x 25cm hoog 24.95

L: 32cm dia x 29cm hoog 29.95

Kleur: groen

 

Tip: Leuk om er een plant in pot in te zetten. Let wel op, de mand dient ter decoratie en is niet waterdicht. Ook verkrijgbaar in naturel.

Deze rieten mand groen is multi functioneel. Hij is niet alleen praktisch, het staat ook nog eens leuk naast de bank, de openhaard of in een hal. Daarnaast is deze mand ook leuk om er een plant met pot in te zetten. Zo creëer je een stijlvolle en gezellige sfeer in huis. Bekijk naast de rieten mand groen ook onze overige collectie van Hubsch.

 

Hübsch is een Scandinavisch merk uit Denemarken. Dit mooie merk is gekend om zijn elegante uitstraling! Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en design. Met de droom om iets unieks en met een passie voor goed ontwerp te bouwen, werd Hübsch in 2010 opgericht door Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Henriksen. Sindsdien is Hübsch enorm gegroeid en wordt vandaag beschouwd als een van de toonaangevende merken voor interieurdecoratie in Scandinavië. Het sleutelwoord geluk is diep geworteld in Hübsch. Zij geloven dat ze geluk kunnen  creëren door hoogwaardige producten te ontwerpen in een unieke stijl met top service. Alle producten van dit woonmerk zijn fairtrade geproduceerd, dus met aandacht voor een beter milieu.

maat

S, M, L