Lindform vaas stam nr. 1

289.00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Merk: Lindform
Materiaal: keramiek
Afmeting: 40cm hoog
Kleur: crème wit
Design: Daniella WitteTip: De producten zijn handgemaakt, wij adviseren om extra voorzichtig te zijn bij het plaatsen van een product op een oppervlak dat gevoelig is voor vocht.Vaas stam is ook te verkrijgen in maat M en maat S.
Lindform vaas stam nr. 1 is voor de échte interieur liefhebber! Lindform is een Zweeds familiebedrijf dat in 2007 op kleine schaal is gestart. De vazen zijn handgemaakt en worden in samenwerking met Lindform geproduceerd in Portugal. De klei is zelfgewonnen en deze porseleinklei is loodvrij.

 

De inspiratie van deze mooie vazen collectie haalt Lindform uit de Scandinavische natuur. Elk product is uniek en daarom een perfect Living Stories item. De vazen zijn te vinden in exclusieve winkels, hotels en restaurants in Noord-Europa en Europa. De ontwerpen, modellen en kleuren van de collectie vazen zijn gekozen om harmonie te geven aan de ruimte, maar fungeren ook als een interessante blikvanger in huis. We schreven een leuke blog over waarom je een Lindform vaas in huis moet hebben!