K'willem vloerkandelaar

89.00

Materiaal: hergebruikt metaal
Afmeting: 90cm hoog
Kleur: zwart

 

Alle artikelen van K’ Willem kunnen besteld worden via Living Stories. Mis je iets, neem dan contact met ons op! Wij bestellen ze graag voor je. Bekijk hier de gehele collectie van K’willem.

K’willem vloerkandelaar is stijlvol en een echte eyecatcher in huis. Door zijn lengte staat zij mooi in iedere hoek van de kamer. Zet haar vlakbij een muur voor een strak lijnenspel of bij de haard voor een fijne sfeer. Onze kaarsen passen perfect in deze kandelaar en doordat deze niet druipen zijn ze ideaal voor deze vloerkandelaar. Wij leveren 2 gratis kaarsen erbij om het verschil te merken tov andere dinerkaarsen. Wanneer je de K’willem vloerkandelaar naast een witte muur zet, schijnt het licht van de kaars prachtig tegen de muur omhoog. Zo creëer je van een donkere muur een sfeervolle en warme muur.  Puur handwerk met een authentieke en verfijnde uitstraling, dat is de collectie van k’ Willem.

 

K’willeminhuis bestaat sinds 1 oktober 2016 en is opgericht door Esther. Zij maakt samen met haar vader Willem tijdloze, duurzame en unieke woonobjecten. Van o.a. verschillende vormen restanten ijzer maken zij  een verfijnd ambachtelijk product waar nooit twee precies hetzelfde kunnen zijn. Daarnaast maken zij geen strakke en rechte producten, maar juist  “net-niet recht”, een  beetje ‘wonki” en een beetje kromme producten. Lasnaden mogen gezien worden, want het is handwerk. Het ontwerp heeft altijd een mooi detail en een uitstraling die sober, simpel en verfijnd oogt. Een uniek proces en product wat uitstekend bij Living Stories past! Bekijk naast de K’willem vloerkandelaar ook de ronde kandelaar zwart of de mini kandelaar in het wit of zwart.