k'willem 't tafeltje L zwart

149.99

Materiaal: hergebruikt metaal
Afmeting: 31cm hoog
Kleur: zwart

 

Ben je op zoek naar een andere kleur of een ander item van k’willem? Neem dan contact met ons op. Wij bestellen het graag voor je!

k’willem ‘t tafeltje L zwart is een ware beauty!  Zij is slank van vorm en heeft een elegante uitstraling. Door de wiebelige vorm lijkt het alsof het tafeltje met de hand getekend is. De bijzettafel is uniek doordat er niet 1 hetzelfde is. Ze zijn met de hand vervaardigd en gemaakt van metaal. De lasnaden zijn zichtbaar en geeft de tafel zijn charmes, puur handwerk met een authentieke en verfijnde uitstraling.

 

K’willeminhuis bestaat sinds 1 oktober 2016 en is opgericht door Esther en maakt samen met haar vader Willem tijdloze, duurzame en unieke woonobjecten. Van o.a. verschillende vormen restanten ijzer maken zij  een verfijnd ambachtelijk product waar nooit twee precies hetzelfde kunnen zijn. Daarnaast maken zij geen strakke en rechte producten, maar juist  net-niet recht, een  beetje ‘wonki” en een beetje krom. Lasnaden mogen gezien worden, want het is handwerk. Het ontwerp heeft altijd een mooi detail en een uitstraling die sober, simpel en verfijnd oogt. Een uniek proces en product wat uitstekend bij Living Stories past! Bekijk naast k’willem ‘t tafeltje L zwart ook onze kandelaren in het zwart.