koolzaad kaars Stormur 500ml

38.00

Ingrediënten:

100% natuurlijke raapzaadwas, etherische oliën, parabenenvrije botanische geuren en katoenlont.

Geuren:

Bovenkant: Yuzu (Japanse Grapefruit)
Hart: Tea-Tree, Sage
Basis: Ylang-Ylang

Brandtijd: 60-65 uur
Grootte: 500 ml

Kan je niet kiezen tussen alle waanzinnige geuren? Dat snappen wij. Kies dan een pakket van 4 geurkaarsen! Zo kan je 4 geuren testen en jouw favourite geur bepalen.

Deze koolzaad kaars Stormur is met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten. Dit wordt gedaan door in een kleine studio in Amsterdam West. De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij!

De geur Stormur is geïnspireerd op het Iceland Airwaves Festival, gehouden op verschillende muzieklocaties in Reykjavik. Zodra je de deksel opent van Stormur ruik je de verfrissende oceaangeur van zeewier, aardachtig -bemoste aroma’s van eikenmos, mint en verse eucalyptus met een vleugje sinaasappel. De koolzaad kaars Stormur is leuk om cadeau te geven, maar zeker fijn om jezelf cadeau te geven. Lees meer over de makers “theverygoodcandlecompany” van deze bijzondere duurzame koolzaad kaarsen en bekijk welke overige geuren er nog meer in het assortiment zitten.