koolzaad kaars Pilton 500ml

38.00

Ingrediënten:

100% natuurlijke raapzaadwas, etherische oliën, parabenenvrije botanische geuren en katoenlont.

Geuren:

Bovenkant: sandelhout, amber
Hart: Zwarte peper, Framboos
Basis: cederhout, kaneel, bergamot

Brandtijd: 60-65 uur
Grootte: 500 ml

Kan je niet kiezen tussen alle waanzinnige geuren? Dat snappen wij. Kies dan een pakket van 4 geurkaarsen! Zo kan je 4 geuren testen en jouw favourite geur bepalen.

Deze koolzaad kaars Pilton is met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten. Dit wordt gedaan door in een kleine studio in Amsterdam West. De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij!

De geur Pilton is geïnspireerd op het enige echte Glastonbury Festival, gehouden in Pilton, Engeland. Zacht en houtachtig sandelhout, muskachtig amber, aardachtige ceder, een vleugje kaneel, wat verborgen kruiden en een vleugje framboos. Pilton is krachtig en complex, maar toch rustgevend en neemt je mee op een wandeling door de groene velden van Somerset. De koolzaad kaars Pilton is leuk om cadeau te geven, maar zeker fijn om jezelf cadeau te geven. Lees meer over de makers en bekijk welke overige geuren er nog meer in het assortiment zitten.