koolzaad kaars Naeba 500ml

38.00

Ingrediënten:

100% natuurlijke raapzaadwas, etherische oliën, parabenenvrije botanische geuren en katoenlont.

Geuren:

Bovenkant: Yuzu (Japanse Grapefruit)
Hart: Tea-Tree, Sage
Basis: Ylang-Ylang

Brandtijd: 60-65 uur
Grootte: 500 ml

Kan je niet kiezen tussen alle waanzinnige geuren? Dat snappen wij. Kies dan een pakket van 4 geurkaarsen! Zo kan je 4 geuren testen en jouw favourite geur bepalen.

Deze koolzaad kaars Naeba is met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten. Dit wordt gedaan door in een kleine studio in Amsterdam West. De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij!

De geur Naeba is geïnspireerd op het magische Fuji Rock Festival, gehouden op de hellingen van de berg Naeba, Japan. Krachtige frisheid en citrusachtige tonen van Japanse grapefruit Yuzu, koele en schone theeboom, kruidachtige salie en een vleugje sensuele zoetheid van ylang-ylang voeren de boventoon. Eén geur van Naeba en je zult merken dat je omringd bent door de bossen van Niigata. De koolzaad kaars Naeba is leuk om cadeau te geven, maar zeker fijn om jezelf cadeau te geven. Lees meer over de makers en bekijk welke overige geuren er nog meer in het assortiment zitten.