koolzaad kaars Asagiri 500ml

38.00

Ingrediënten:

100% natuurlijke raapzaadwas, etherische oliën, parabenenvrije botanische geuren en katoenlont.

Geuren:

Bovenkant: Rosemarijn, mandarijn
Hart: Hinoki, rozenhout
Basis: gember, basilicum

Brandtijd: 60-65 uur
Grootte: 500 ml

Kan je niet kiezen tussen alle waanzinnige geuren? Dat snappen wij. Kies dan een pakket van 4 geurkaarsen! Zo kan je 4 geuren testen en jouw favourite geur bepalen.

Deze koolzaad kaars Asagiri is met de hand gegoten in prachtige gerecyclede amberkleurige glazen potten. Dit wordt gedaan door in een kleine studio in Amsterdam West. De kaarsen stralen een verwarmende gloed uit en werken goed in ieders interieur. De deksels zijn van aluminium en de verpakking is 100% plasticvrij!

De geur Asagiri is geïnspireerd op het Asagiri Jam-festival wat plaatsvindt aan de voet van de berg Fuji in Japan. De kalmerende tonen van Asagiri brengen je op een groen avontuur door de aardachtige en citroen achtige aroma’s van Hinoki-hout. Ook kruiden zoals mint, rozemarijn, rozenhout, gember, milde citrus achtige mandarijn en verse basilicum maken deze geur tot een waanzinnig geheel. De koolzaad kaars Asagiri is leuk om cadeau te geven, maar zeker zo leuk om jezelf cadeau te doen. Lees meer over de makers en bekijk welke overige geuren er nog meer in het assortiment zitten.