Ikat kussen zigzag dubbelzijdig

69.95

Dit prachtige dubbelzijdig ikat kussen is gemaakt van zijde aan de ene kant en fluweel aan de andere kant. Als je een keer wat anders wilt, draai je het sierkussen gewoon om.

 

Materiaal: fluweel / katoen
Soort: dubbelzijdig
Afmeting: 40x60cm

Inclusief veren binnenkussen

 

Wasinstructies: Het kussen is niet geschikt om te wassen en ook niet om te weken. Je kan deze kussens het beste via de stomerij wassen wanneer dit nodig is.

Dit dubbelzijdig ikat kussen van zijden aan de ene kant en fluweel aan de andere kant met zigzag print is volgens een eeuwenoude techniek voorzien van een ikat motief. Doordat de stoffen met de hand geverfd en geweven zijn is geen enkel Ikat sierkussen precies hetzelfde. Kleine imperfecties, kleurverschillen en afwijkingen in het patroon dragen bij de charme en authenticiteit van dit vakmanschap. In onze stories lees je meer over de prachtige Ikat techniek. Wil je meer weten over ikat? Lees hier hoe het wordt gemaakt.

 

Living Stories heeft naast dit Ikat kussen zijden zigzag ook andere prachtige dessins die goed passen bij dit dessin. Bekijk hier al onze ikat kussens. Ben je dus op zoek naar een mooie luxe sierkussens? Met deze ikat kussens haal je een mooie eyecatcher in huis. Door de prachtige patronen en subtiele glans creëer je een stijlvolle look. De kussens zijn goed met elkaar te combineren waardoor je meer variatie kunt toepassen in je interieur.

kleur

zwart