Ikat kussen zijden zebraprint

59.95

Materiaal: katoen zijde
Afmeting: 40x60cm
Inclusief veren binnenkussen

Dit prachtige ikat sierkussen is gemaakt van katoen zijde en is met volledig met de hand geverfd en geweven. Kleine imperfecties, kleurverschillen en afwijkingen in het patroon dragen bij de charme en authenticiteit van dit vakmanschap.

 

Materiaal: katoen zijde
Afmeting: 40x60cm
Inclusief veren binnenkussen

 

Wasinstructies: Het kussen is niet geschikt om te wassen en ook niet om te weken. Je kan deze kussens het beste via de stomerij wassen wanneer dit nodig is.

Dit dubbelzijdig ikat kussen van zijden met zwart wit zebraprint is volgens een eeuwenoude techniek voorzien van een Ikat motief. Doordat de stoffen met de hand geverfd en geweven zijn is geen enkel Ikat sierkussen precies hetzelfde. Kleine imperfecties, kleurverschillen en afwijkingen in het patroon dragen bij de charme en authenticiteit van dit vakmanschap. In onze stories lees je meer over de prachtige Ikat techniek. Wil je meer weten over ikat? Lees hier hoe het wordt gemaakt.

 

Living Stories heeft naast dit ikat kussen met zijden zebraprint ook andere prachtige dessins die goed passen bij dit dessin. Bekijk bijvoorbeeld ook ikat kussen zijden labyrint of ikat kussen fluweel zwart/wit. Ben je op zoek naar een mooie luxe sierkussens? Met onze ikat kussens haal je een mooie eyecatcher in huis. Door de prachtige patronen en subtiele glans creëer je een stijlvolle look. De kussens zijn goed met elkaar te combineren waardoor je meer variatie kunt toepassen in je interieur.

kleur

zwart