Ikat kussen zijden stip zwart

34.97

Dit prachtige ikat kussen is dubbelzijdig. Als je een keer wat anders wilt, draai je het sierkussen gewoon om.

 

Materiaal: zijden / katoen
Soort: dubbelzijdig
Afmeting: 50x50cm

Inclusief binnenkussen

Wasinstructies: Het kussen is niet geschikt om te wassen en ook niet om te weken. Je kan deze kussens het beste via de stomerij wassen wanneer dit nodig is.

Dit dubbelzijdig Ikat kussen zijden stip zwart en andere kant met zigzag print is volgens een eeuwenoude techniek voorzien van een ikat motief. Doordat de stoffen met de hand geverfd en geweven zijn is geen enkel ikat kussen precies hetzelfde. Kleine imperfecties, kleurverschillen en afwijkingen in het patroon dragen bij de charme en authenticiteit van dit vakmanschap. In onze stories lees je meer over de prachtige Ikat techniek. Wil je meer weten over ikat? Lees hier hoe het wordt gemaakt.

 

Living Stories heeft naast dit ikat kussen zijden stip zwart ook andere prachtige dessins die goed passen bij dit dessin. Bekijk bijvoorbeeld aan ikat kussen zijden stip petrol of zigzag bruin. Ben je op zoek naar een mooie luxe sierkussens? Met onze ikat kussens haal je een mooie eyecatcher in huis. Door de prachtige patronen en subtiele glans creëer je een stijlvolle look. De kussens zijn goed met elkaar te combineren waardoor je meer variatie kunt toepassen in je interieur.