houten kandelaar incl 2 kaarsen

65.00

Materiaal: hout
Afmeting: 1cm hoog en 28cm dia (+/-)
Kleur: naturel afgewerkt met skylt, een onzichtbare ultramat lak voor bescherming.

 

Let op! De kandelaar wordt speciaal voor jou gemaakt. Houd daarom rekening met een levertijd van 2 weken. Denk je ook aan onze mooie bijpassende kaarsen? De kleur lichtgroen of jeansblauw staan er erg mooi in.

 

Hout is een natuurlijk materiaal en kan reageren op schommelingen van licht en luchtvochtigheid. Veranderingen in kleur en vorm zijn het resultaat van een natuurlijk proces en dagelijks gebruik. Elk product is uniek en puur vakmanschap.

 

Deze handgemaakte houten kandelaar van Marisa Klaster van het houtlokaal komt inclusief 2 ambachtelijke kaarsen gemaakt door de Haege group. Deze kandelaar is gecombineerd met een mooie Ester & Erik zilveren kandelaar wat zorgt voor een luxe uitstraling. De grote houten schaal is leuk om als decoratieschaal te gebruiken. Leg bijvoorbeeld mooie takjes op de schaal, natuurvondsten of lekkere koekjes! De kandelaar komt in een mooie witte katoenen tas en daardoor erg geschikt als wooncadeau. Wil je meer sfeer aan tafel brengen? Dan zit je met een prachtige houten kandelaar van het houtlokaal zeker goed.

 

Benieuwd naar het hele verhaal achter het Houtlokaal? Lees hier de blog die we hierover hebben geschreven. Een bijzonder inspirerend verhaal.