houten borrelplank

45.00

Materiaal:  Iepenhout
Afmeting:  L 40 cm x B 25 cm x H 2/2,5 cm

Kleur: naturel hout

 

Tip: PLANKSTAAL borrelplanken zijn niet geschikt voor de afwasmachine. De borrelplank is al voor u geolied. Wij adviseren druivenpit olie om de plank in goede conditie te houden. Dit is in elke supermarkt verkrijgbaar. U kunt het beste de plank na gebruik met een vochtige doek afnemen en regelmatig oliën dit beschermt het hout en houdt de plank mooi en recht.

Deze geweldige houten borrelplank is gemaakt met hart voor hout én mens.  Deze plank wordt gemaakt in samenwerking met 50/50 Wood. Het bijzondere van deze plank is dat hij gemaakt is van duurzaam stadshout uit Utrecht. Het hout wordt noodzakelijkerwijs gekapt vanwege ziekte of bebouwing en krijgt zo een nieuw leven als borrelplank. Erg leuk is dat je op de houten borrelplank kunt zien waar de boom heeft gestaan en hoe oud hij is geworden. Met Plankstaal borrelplanken haal je dus een mooi en uniek stuk in huis! Benieuwd naar het bijzondere verhaal achter deze plank en de makers? Lees hier het volledige en inspirerende verhaal.

 

Wil je graag een andere houtsoort, formaat of je eigen bedrijfslogo op de plank? Dat kan! Laat het ons weten en wij laten jouw plank helemaal op maat maken!