houten borrelplank XL

39.95

Materiaal: hout
Afmeting: 50x62x2cm
Kleur: naturel

Combineer op deze houten borrelplank XL een aantal van je mooiste woonaccessoires en leg de plank op tafel. De borrelplank heeft een natuurlijke houtnerf. Het geïntegreerde handvat met gat maakt dat het bord ook gemakkelijk op te hangen is voor andere doeleinde.

 

De houten borrelplank XL is van Pole 2 Pole. Dit is een familiegroothandelsbedrijf met een passie voor reizen. Elke stap in de supply chain wordt door hunzelf gezien en beheerd. Alles wordt door hen persoonlijk uitgezocht in verre landen en daardoor weten ze heel goed wie de makers zijn achter hun producten. Zodoende zorgen ze ervoor dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt. De producten van Pole 2 Pole worden ontworpen met liefde voor recyclebare lokale materialen en handwerkvaardigheden. Een perfect Living Stories product dus.

 

Ben je naast de houten borrelplank xl op zoek naar een rechthoekig model borrelplank van hout? Bekijk dan onze plank van Plankstaal. Een prachtig stukje ambacht uit Nederland. Of wil je toch liever een strak design snijplank? De borrelplanken van Hubsch design uit onze collectie zijn zowel geschikt voor het presenteren van hapjes of het snijden van groenten.