cadeaupakket #stylish trio

45.00

Inhoud:

  • Vaasje Ekenas wit ribbel D:7 x H:9cm
  • Vaasje Ekenas wit ribbel D:12 x H:14cm
  • Kandelaar Kalla Wit D:8 x H:7cm
  • ambachtelijke kaarsen 2x

De kleur van de kaarsen kunnen afwijken van de foto. Wij zorgen er altijd voor dat de meest up to date kleuren in het pakket zitten. Mocht je specifieke wensen hebben, geef dit dan aan ons door. Wij kijken samen met jou voor het perfecte resultaat!

Dit cadeaupakket #stylish trio is een set bestaande uit 2 stijlvolle ribbel vaasjes wit, een kandelaar van storefactory inclusief 2 ambachtelijke korte dinerkaarsen. Een cadeau dat past in ieders interieur en geschikt is voor elke gelegenheid. De keramiek witte vaasjes en kleine bol kandelaar zijn van storefactory en met de hand gemaakt. Een leuke combinatie voor op tafel, een dressoir of in de vesnsterbank. Daar heeft iedereen toch wel een plekje voor? Naast het cadeaupakket #stylish trio hebben wij nog meer leuke cadeau’s. Neem een kijkje in onze cadeaushop.

 

Al onze cadeau’s worden geleverd in een luxe zwarte doos en ingepakt met een stijlvolle papieren verpakking en dichtgeplakt met een Living Stories sticker. Zo worden onze geschenken, stijlvolle cadeaus. Voeg zelf nog een persoonlijke touch toe met een eigen handgeschreven kaart. Heb je liever dat wij het cadeaupakket #stylish trio rechtstreeks versturen naar de ontvanger? Geef dit dan door tijdens de bestelling in de  opmerkingen en laat ons weten wat de boodschap is die je wilt achterlaten Wij schrijven dan een mooi kaartje voor je.