cadeaupakket #lightupthenight

29.00

Inhoud:

  • Kandelaar Lidnas Zwart D:10 x H:24cm
  • Kandelaar Lidnas Zwart D:10 x H:32cm
  • ambachtelijke kaarsen 2x

De kleur van de kaarsen kunnen afwijken van de foto. Wij zorgen er altijd voor dat de meest up to date kleuren in het pakket zitten. Mocht je specifieke wensen hebben, geef dit dan aan ons door. Wij kijken samen met jou voor het perfecte resultaat!

Met dit cadeaupakket #lightupthenight ben je verzekerd van een geschikt cadeau waar iedereen blij mee zal zijn! Met 2 stijlvolle zwarte kandelaren en ambachtelijke kaarsen zit je altijd goed. De zwarte kandelaren zijn van Storefactory en gemaakt van metaal. De ambachtelijke kaarsen zijn met liefde en passie gemaakt door de Haeghe groep,  een ambachtelijke kaarsenmakerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. De kaars heeft een brandduur van ca. 16 uur. Naast het cadeaupakket #lightupthenight hebben wij nog meer leuke cadeau’s. Neem een kijkje in onze cadeaushop.

 

Al onze cadeau’s worden geleverd in een luxe zwarte doos en ingepakt met een stijlvolle papieren verpakking en dichtgeplakt met een Living Stories sticker. Zo worden onze geschenken, stijlvolle cadeaus. Voeg zelf nog een persoonlijke touch toe met een eigen handgeschreven kaart. Heb je liever dat wij het cadeaupakket #lightupthenight rechtstreeks versturen naar de ontvanger? Geef dit dan door tijdens de bestelling in de  opmerkingen en laat ons weten wat de boodschap is die je wilt achterlaten Wij schrijven dan een mooi kaartje voor je.