cadeaupakket #homesweethome

39.00

Inhoud:

  • Ornament glas met jellyfish afmeting: 7x11cm
  • Kandelaar keramiek Smesdo afmeting: 15cm
  • 2 ambachtelijke kaarsen (kleur kan variëren, bij specifieke wensen graag vermelden in “opmerkingen” bij het uitchecken.

Ken je iemand die verzot is op leuke woonaccessoires of ben jij zelf helemaal gek op mooie accessoires? Met het cadeaupakket #homesweethome creer jij in een handomdraai een stylish hoekje op tafel, op een dressoir of in je vakkenkast. Zet de kandelaar en jellyfish gezellig bijelkaar of juist los van elkaar. Hoe dan ook gegarandeerd succes! De accessoires passen in ieders interieur. Kijk ook eens naast cadeaupakket #homesweethome naar cadeaupakket #dinnerparty of cadeaupakket #ligthupthenight. Beide zijn mooie giftpakketen met kandelaren om cadeau te geven. Benieuwd naar wat voor leuke cadeau’s wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje in onze giftshop.

 

Al onze cadeau’s worden geleverd in een luxe zwarte doos en ingepakt met een stijlvolle papieren verpakking en dichtgeplakt met een Living Stories sticker. Zo worden onze geschenken, stijlvolle cadeaus. Voeg zelf nog een persoonlijke touch toe met een eigen handgeschreven kaart. Heb je liever dat wij het cadeau rechtstreeks versturen naar de ontvanger? Geef dit dan door tijdens de bestelling in de  opmerkingen en laat ons weten wat de boodschap is die je wilt achterlaten Wij schrijven dan een mooi kaartje voor je.