ruilen en retourneren 

Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Wanneer de aankoop toch niet helemaal naar wens is, kun je het product retourneren binnen 2 weken na het aankoopmoment. Stuur dan een email naar info@living-stories.nl onder vermelding van het retour te sturen product en het ordernummer. De bestelling moet onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Een gratis retourbon wordt gemaild bij een retourwaarde vanaf 70 euro. Nadat de producten in goede orde zijn ontvangen zal het volledige bedrag van het geretourneerde artikel worden teruggestort. Bij een retourbedrag onder de 70 euro zijn de retourkosten voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wat is het retourtermijn?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen. 

 

Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Wil je één of meerdere producten ruilen? Dat is helemaal geen probleem! Je kunt hiervoor contact opnemen met info@living-stories.nl. Lees de voorwaarden hierboven.

 

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour?

Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.

 

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met ons kantoor via 06-48401563 of per e-mail: info@living-stories.nl. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!