Soms verschijnt Living Stories in de media, geven we een interview of vind je onze producten terug in een leuke blog of op andere platforms. Dit vinden wij natuurlijk super leuk en zijn hier dan ook erg trots op! We zetten dit graag voor je op een rijtje.

Zwitserleven

Het Zwitserleven gevoel van Maartje van Zuijlen? 'Ondernemen met producten met een verhaal waar ik in geloof.' Lees hier meer over het Zwitserleven gevoel van Maartje.

Elle Interieur

Linnen acclimatiseerd, wat betekend dat het in de winter lekker warm is en in de zomer heerlijk koel. Danielle schreef een blog over ons linnen beddengoed en maakte prachtige foto's.

Homedeco

Homedeco schreeft een leuk en uitgebreid verhaal achter het interieur van Living Stories eigenaar Maartje en haar gezin en voegde daar inspirerende foto's en producten aan toe.

ariadne at home

Natascha Klootsema is trendwatcher en eigenaar van de website flavourites.nl – feelgood shops & experiences. Elke maand deelt ze de leukste webshops, workshops, pop-up shops en conceptstores met ons.

flavourites

Iedere maand schrijft Maartje van Zuijlen - de Wilt, oprichtster van Living Stories, een "story behind" de makers op de inspirerende site van Flavourites. Een feelgood platform met shops & experiences.

RTL4 wooninspiraties

RTL4 kwam langs om de story behind Living Stories te laten zien. Maartje vertelt gepassioneerd over de verhalen achter de producten in huis die tevens te koop zijn in de webshop.

&stijl

Blogster Sanne van &Stijl maakt mooie binnenkijkers bij mensen met inspirerende interieurs. Zo schreef ze een blog over Citymom waarin producten van Living Stories werden gebruikt. Hoe leuk is dat!