Wij doen ons best om de gewenste producten uit onze shop te leveren. Wij doen dit alleen op aanvraag. Mochten wij om wat voor reden dan ook de bestelling niet kunnen plaatsen bij onze leveranciers, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL Parcel of DPD (België). Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Pakketjes naar België zijn vaak wat langer onderweg.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,25 voor bestellingen tot € 70,-. De verzending is gratis voor een bestelling vanaf € 70,-. De verzendkosten naar een adres in België bedragen € 8,95 voor bestellingen tot € 70,-. De verzending is gratis voor een bestelling vanaf € 70,-.

 

Pakketdienst

Je ontvangt van onze vervoerder een E-mail met de informatie om je pakket te kunnen volgen via track en trace. Ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Het pakket wordt door de vervoerder 2 keer aangeboden. Op het niet-thuis-bericht dat door de vervoerder is achtergelaten lees je wat je kunt doen om je pakket in ontvangst te nemen.

 

Ophalen van je bestelling

Je bent van harte welkom om je bestelling zelf af te halen op ons kantoor in Baambrugge. Uiteraard brengen wij je dan geen verzendkosten in rekening.

Onze Cadeauservice

Wanneer je een cadeaupakket hebt besteld uit onze shop cadeaupakkettenpakken wij het feestelijk voor je in. De producten zitten verpakt in een mooi, zwart, stevig magneten doosje. Vervolgens doen wij er nog een feestelijke verpakking omheen.