kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en ambachtelijk gemaakt. Producten met een ziel.

meer merken

k' Willem de ronde kandelaar s-m-l op tafel zwart

kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en

Lees verder »
K’WILLEMINHUIS BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. K’willem is zo’n merk die aan al onze verwachtingen voldoet en daarom verkopen wij bij Living Stories woonaccessoires van K’willem.

 

 

WIE IS WILLEM

K’ willeminhuis bestaat sinds 1 oktober 2010 en Willem zelf is het begin van het verhaal. Een doorzetter met een lichamelijke beperking. Hij kreeg hij een beroerte op zijn negenenveertigste, hier door is zijn rechterkant beschadigd, maar zijn doorzettingsvermogen trok hem door deze periode heen. Hij maakte o.a. vuurkorven in zijn schuurtje en door het plezier wat hij hiermee had groeide de modellen ook. Zijn dochter Esther werd ook steeds enthousiaster en begon meer vormen en modellen te ontwerpen. Esther heeft namelijk een oog voor mooie vormen, kleuren en combinaties hiervan. Anders dan Willem gewend was, laste hij nu de ontwerpen van Esther in elkaar. Esther hielp haar vader geregeld in zijn schuur en dat werkte goed. Zo is langzaam het idee ontstaan om samen een bedrijf te starten. Nu 9 jaar later zijn zij een succesvol bedrijf, staan op beurzen, in de media en verkopen zij hun collectie zelfs buiten Nederland… True passion!

 

UNIEKE WOONOBJECTEN

De accessoires van k’willem zijn anders dan anders en geen massa productie. Elk object is handgemaakt en uniek. Ze zijn organisch van vorm en gemaakt van rest metaal. Ze worden ook nog eens gemaakt in Nederland. K’ willem werkt graag samen met creatieve doorzetters en sociale werkplaatsen. De lasnaden mogen gezien worden en wat recht is wordt juist een beetje krom, dat maakt de charme van deze unieke objecten.