Veel mensen hebben moeite met het afstylen en inrichten van een ruimte in huis. Ze wonen al een tijdje in hun huis, maar toch voelt het niet af. Wel of geen kleur op de muur, welke kussens passen bij elkaar, waar hang ik dat schilderij op, hoe richt ik mijn boekenkast in etc? Tijd voor verandering, want met de juiste indeling, meubels en woonaccessoires breng je sfeer en voel je je helemaal op je gemak in je eigen huis. Om dit te realiseren, helpen wij graag met de finishing touch! Lees hieronder de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

PERSOONLIJK STIJL-, KLEUR EN MATERIAAL ADVIES

Soms weet je niet helemaal waar je voorkeur naar uit gaat. Wij helpen je graag bij het onderzoeken van jouw stijl en hier maken we vervolgens een persoonlijke stijl-, kleur- en/of materiaalbord van. Wanneer je dan gaat shoppen voor je huis, kun je toetsen of het binnen deze stijl past. Of nog makkelijker, we maken een shopping lijst voor je zodat je niet verder hoeft te zoeken!  Neem contact met ons op middels onderstaand formulier voor meer informatie. Kosten +/- 150.00.

ONLINE STYLING ADVIES

Je wilt bijvoorbeeld nieuwe kussens voor op je bank, een stylingplan van je vakkenkast of het liefst wil je styling tips voor je hele woonkamer. In dat geval kun je kiezen voor een online styling advies. 

 

Werkwijze:

Geef per mail aan welke ruimte je wilt restylen en om welke item(s) het gaat. Geef ook aan wat je wensen en persoonlijke smaak zijn. Hoe meer informatie ik van je ontvang, hoe persoonlijker het advies wordt! Aan de hand van de vraag neem ik contact met je op om de termijn en de prijs te bespreken. Je advies ontvang je vervolgens per mail binnen de afgesproken termijn. 

 

Wil je een uitgebreider advies? Dan ontvangen wij graag een aantal foto’s van je van huidige situatie en eventueel een plattegrond met de maten van de ruimte (een tekening is voldoende). Zodra we alles hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de termijn en prijs te bespreken. 

 

STYLINGADVIES AAN HUIS

Woon je in een straal van 50km rondom Amsterdam? Wij komen vrijblijvend met accessoires uit onze shop bij je langs! Zo kun je life ondervinden of de producten die je voor ogen had staan in jouw interieur. Vervolgens denken wij met jouw mee over je inrichting en geven jou ter plekke tips & advies. Wij rekenen reiskosten a 0,45 cent per km en een uurtarief van 75.00. Bij aanschaf vanaf 100.00 van onze producten, komt dit uurtarief te vervallen. Reken erop dat wij 1,5 uur bij jou thuis zijn. Neem contact met ons op over de verdere werkwijze.

Stijladvies

PERSONAL SHOPPING

Weinig tijd, geen overzicht of een sparring partner nodig die verstand heeft van interieur, producten en ook nog eens alle leuke adresjes en leveranciers kent voor woonaccessoires? We nemen dit graag voor jou uit handen of gaan gezellig samen op pad. Bij onze leveranciers vind je alles wat je nodig hebt. En je shopt ook nog eens met korting! Neem contact met ons op voor verdere details.

INTERIEURONTWERP

Ben jij meer op zoek naar een volledig uitgewerkt interieurconceptInterieur design by Nicole en fleur helpen jou graag met een volledig indelingsplan op maat en nemen tevens de realisatie uit handen. Wil je hier meer over weten? Lees dan meer over hun werkwijze of neem contact met ons op middels onderstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook op 06-48401563!

Neem contact op

Laat je naam en e-mail adres achter en omschrijf beknopt jouw vraag. Wij koppelen je aan de juiste specialist.