interieur design by nicole & fleur

Interieur design by nicole & fleur is een interieurstudio in Westbroek. Het team werkt dagelijks met liefde en aandacht aan uitlopende interieurprojecten. Kenmerkend is het tijdloze en stijlvolle ontwerp met persoonlijke touch. Tijdens het interieuradvies staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal.

interieuradvies

Het interieuradvies van Interieur design by nicole & fleur is altijd op maat. Hoe zij jou helpen is namelijk afhankelijk van jouw wensen. Tijdens een interactief interieuradvies werk je samen met een interieurontwerper aan jouw ideale interieur. Als je het ontwerp liever meer uit handen geeft, kun je ook kiezen voor een compleet interieurontwerp. De interieuradviezen vinden bij jou thuis plaats of in hun interieurstudio.

team interieur design by nicole & fleur

De interieurstudio is in 2011 opgericht door interieurontwerpers Nicole Schenkkan & Fleur Croes. Samen met het team komen zij steeds weer tot frisse en sterke ideeën. “Met liefde voor het vak werken wij aan de mooiste interieurs op maat. Het resultaat is altijd een persoonlijk interieur dat perfect bij de opdrachtgever past”. Benieuwd naar hun werk? Laat je dan inspireren door hun interieurprojecten.

maatwerk meubels

Maatwerk vergroot de mogelijkheden binnen het interieur. Daarom kunnen maatwerk meubels een onderdeel zijn van het interieuradvies. Zonder beperkt te worden door standaard afmetingen en materialen, ontwerpt deze interieurstudio meubels die perfect aansluiten op jouw interieur. Met zorg wordt de perfecte balans gecreëerd in de vlakverdeling van nissen, deuren en lades. In het ontwerp wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen en budget. 

interieur design bij jou thuis

Ben jij ook enthousiast over Interieur design by nicole & fleur? Breng dan een bezoek aan hun website. Laat je inspireren door de projecten die zij gerealiseerd hebben of neem direct contact op voor meer informatie.

stijladvies living stories

Ben jij op zoek naar stijladvies? De kers op de taart? Maartje van Living Stories helpt jou graag met de finishing touch van jouw interieur. Zij komt vrijblijvend met uiteenlopende stylingproducten bij jou langs. Zo kan je direct zien hoe de accessoires bij jou thuis staan. Wil je hier meer over weten? Lees dan meer over onze werkwijze of neem contact met ons op. Bellen mag uiteraard ook!

meer informatie

Wij geloven dat een interieur bij jou moet passen. Iedere designer heeft een uniek handschrift. Daarom werken wij bij Living Stories met meerdere bureau’s. Zodoende kan jij kiezen uit een collectie van de beste designers, geslecteerd door ons.