Bij Living Stories creëren we interieurs met bezieling waarvan wij denken dat ze meer aandacht, liefde en geluk brengen in je huis en in je leven.

Zoek je hulp bij het inrichten of afstylen van je huis? Voel je je niet happy in een bepaalde ruimte? Heb je zin om aan te pakken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik help je graag! Ik kan je helpen met indeling, stylingadvies en een shoppinglist. Je kunt bij mij terecht voor een kort stijl advies voor een hoekje tot het ontwerp en de realisatie van een totaalconcept voor je huis.

let's Meet

Tijdens het eerste gratis consult, kom ik graag op locatie om kennis te maken en je wensen te bespreken. We verdiepen ons in jouw dagelijkse routines en gewoonten thuis en horen graag van jou waar je huis niet lekker functioneerd en waar je graag verbetering in wil aanbrengen. Misschien is de ruimte helemaal nieuw voor je en wil je graag sparren met iemand over wat nou de beste indeling zou zijn? 

Ik ontvang graag zoveel mogelijk input en werk dit vervolgens uit in een handmatig of digitale schets van de plattegrond indeling op schaal. Zo krijg je inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels. Ik doe dit in fases zodat jij het ontwerp proces begrijpt en kunt aansturen waar gewenst. Ik werk op basis van een uurtarief à 75.00.

Stijl & Kleuradvies

Het stijl en kleuradvies geeft je inzicht in de sfeer, de kleuren en meubels aan de hand van een persoonlijk moodboard.  Ik werk de meubels, accessoires, kleuren en materialen en overige producten uit in een shoppinglijst. Hierop kan je lezen bij welke dealer de producten en merken te koop zijn incl. een richtprijs. Ik werk op basis van een uurtarief à 75.00.

Personal shopping

Ben je op zoek naar de finishing touch van jouw interieur? Heb je zelf winkels waar je graag komt? Of leveranciers waar je graag gebruik van maakt? Misschien heb je een bestaand meubel dat je graag wil laten stofferen, maar zoek je nog mooie stof? Ik ga graag samen met je op pad en help je met de aanschaf in samenwerking met jou en je leverancier. Ook kom ik op locatie om de afstyling te doen en breng de producten mee. Je mag zelf bepalen of je deze houdt of niet.

Meer informatie

Wij geloven dat een interieur in balans moet zijn. Alles wat je met aandacht en liefde maakt, draag je over op de gebruiker ervan. Daarom creëren we bij Living Stories interieurs met bezieling.

ons Portfolio

We kunnen je vertellen over alle geweldige projecten. Maar ieder project is persoonlijk en verteld zijn eigen verhaal. Al onze projecten hebben één ding gemeen: ze vertellen jouw persoonlijke verhaal. Omdat de weg om er te komen vaak interessanter is dan de bestemming, sturen wij jouw graag maandelijks ons magazine boordevol inspiratie, tips en adviezen. 

boekenstandaard sfeer