een eigen plekje
vaas coffee

create your own stories

Ben jij op zoek naar iemand die jouw woning precies de stijl geeft die bij jou past? Een interieurstylist die je kan helpen bij zowel ontwerpen, als stylen én die de woonaccessoires weet te shoppen? Ik neem al je stylingstress uit handen, van ontwerp tot shoppen. Zowel voor mensen die juist wél, of helemaal géén idee hebben van hun eigen smaak en stijl. Zowel online advies als advies op locatie. Van hulp bij het restylen van je accessoires, tot een volledig en gedetailleerd interieurontwerp.

our services

Wanneer zijn wij een goede match?​

Als je iets ánders wilt, iets bijzonders, iets duurzaams, iets handgemaakts, iets unieks, iets dat is vervaardigd uit bijzondere materialen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Opgeleid als interieurdesigner en als ervaren interieurstylist, help ik je jouw wensen en persoonlijke stijl te ontdekken of vorm te geven. Je kunt mij inzetten:

 

  • voor het maken van een moodboard waarmee je op ontdekkingstocht kunt naar je eigen stijl en smaak;
  • voor het aanvullen van je inrichting met bijzondere accessoires;
  • voor het restylen van je accessoires of je hele inrichting;
  • voor een compleet interieurdesign en advies; 
  • over meubilair op maat;
  • als personal shopper. 
my story

Mijn naam is Maartje van Zuijlen – de Wilt, interieurstylist & personal shopper

Ik houd van mooie, bijzondere producten, ben een enorme interieurliefhebber en een levensgenieter. Unieke designs, kwaliteit en producten met een verhaal maken me blij. Jarenlang heb ik als inkoper en category manager gewerkt, tot ik mijn eigen “Living Stories” begon. Een webwinkel voor bijzondere woonaccessoires met een eigen verhaal en gemaakt door bijzondere mensen. Wil je meer over mij weten? Lees dan hier verder.

contact

Laat je naam en e-mail adres achter en omschrijf beknopt jouw vraag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.