Heb je moeite met het creëren van een stijlvol interieur? Woon je al een tijdje in je huis, maar voelt het toch niet af? Tijd voor verandering, want met de juiste woonaccessoires breng je sfeer en voel je je helemaal op je gemak in je eigen huis. Om dit te realiseren, help ik graag met de finishing touch!

INDELINGSONTWERP


Zoek je hulp bij het inrichten van een specifieke kamer? We kunnen een interieurontwerp voor je maken. Dit kan in de vorm van een handgetekende plattegrond op schaal of een 2D of 3D visualisatie. Je krijgt hiermee inzicht in de indeling van de ruimte en positie en afmeting meubels.

stijladvies


Soms weet je niet helemaal waar je voorkeur naar uit gaat. Wij helpen je graag bij het onderzoeken van jouw stijl en maken we hier vervolgens persoonlijke stijl-, kleur- en materiaalborden van. Wanneer je dan gaat shoppen voor je huis, kun je toetsen of het binnen deze stijl past.

SHOPPINGLIST


Vind je het lastig om de juiste meubels en mooie woonaccessoires te vinden? Wij kennen heel veel leuke woonwinkels en hotspots. Op basis van jouw woonwensen maken we een shopping list met producten, merken en winkels, waarmee je vervolgens lekker zelf aan de slag kunt gaan.

Interactieve styling sessie aanvragen

Mail ons je wensen en stuur een plattegrond of een foto van de betreffende ruimte. Je kunt ook alvast een selectie van producten uit onze shop maken. We pakken ze in en komen dan bij je langs voor een vrijblijvende interactieve styling sessie. Je betaalt alleen voor de producten die je wilt houden!  Afhankelijk van verdere woonwensen maken we graag een offerte voor een indelingsplan, kleur- & stijlsadvies en/ of shoppinglist.