Hübsch collectie 2019 vind je bij Living Stories. Hubsch is een Scandinavisch merk uit Denemarken. Dit mooie merk is gekend om zijn elegante uitstraling. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en design. Hübsch werd opgericht in 2010 door Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Henriksen. Hun droom was om iets unieks te maken met een passie voor goed ontwerp en uitstekende service. Zij geloven dat ze geluk kunnen creëren door hoogwaardige producten te ontwerpen in een unieke stijl. Sindsdien is Hübsch enorm gegroeid en wordt vandaag beschouwd als een van de toonaangevende merken voor interieurdecoratie in Scandinavië. Alle producten van dit woonmerk zijn fairtrade geproduceerd, dus met aandacht voor een beter milieu. Hübsch interior bij Living Stories, daar worden wij blij van!

unieke items speciaal geselecteerd voor jou 🖤

breng me naar de complete shop

Twee collecties per jaar

Ieder jaar komt Hübsch Interior met twee colllecties. Aan het begin van het jaar is dat de Tendencies collectie, die vol zit met inspirerende producten voor het voorjaar en de zomer. In augustus volgt de Occasions collectie, die onder meer een aantal spannende herfstproducten bevat. 

 
Ontbrekende artikelen

Zijn er artikelen die je hebt gezien van Hubsch maar kan je ze niet in onze shop vinden? Schroom niet om ons te mailen of direct contact met ons op te nemen. Wij kijken graag of we je alsnog kunnen helpen!