Frederik Roije

Frederik Roijé is een internationaal ontwerpbureau uit Nederland. Zij ontwerpen diverse producten voor merken en hebben een eigen collectie woonobjecten voor de particulieren markt. Het kantoor staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen.

meer merken

Aspegren-cushion-velvet-solid-stacked-4-web

aspegren-denmark

Aspegren is een Deens designbedrijf die zijn wortels heeft gevestigd in trotse Deense handwerktradities zoals textiel, vloerkleden en overige accessoires. 

Lees verder »
k' Willem de ronde kandelaar s-m-l op tafel zwart

kwilleminhuis

Een authentiek woonaccessoires merk met een verfijnde uitstraling, een eigen “handschrift” en vooral tijdloos, duurzaam en bijzonder design. Unieke en

Lees verder »
FREDERIK ROIJE BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Frederik Roije is zo’n merk die voldoet aan al onze verwachtingen en daarom verkopen wij bij Living Stories woonaccessoires van Frederik Roije.


WIE IS FREDERIK ROIJE

Frederik Roije is een internationaal ontwerpbureau van Nederlandse bodem. Zij ontwerpen diverse producten voor merken. Tevens hebben zij een eigen collectie woonobjecten ontwikkeld voor de particulieren markt. Het kantoor staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen. Dit mooie merk is gekend om zijn elegante uitstraling. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en design. 


COLLECTIE VAN FREDERIK ROIJE
Naast het werken voor opdrachtgevers creëren zij een eigen collectie meubelontwerpen die zij wereldwijd verkopen en distribueren onder de naam Frederik Roijé. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires. De collectie is succesvol en groeit constant. Ze ontwikkelen voortdurend nieuwe producten. Een echt Living Stories merk!