Cadeau service

Cadeau service

Heb je interesse in 1 van onze cadeaupakketten? Wij pakken wij het feestelijk voor je in! De producten zitten verpakt in een mooi, zwart, stevig magneetdoosje. Vervolgens doen wij er nog een feestelijke verpakking omheen.

 

Is je bestelling een cadeautje maar niet uit de shop cadeaupakketten? 

Wij kunnen het artikel feestelijk verpakken met een mooi cadeaupapiertje en rechtstreeks naar de ontvanger sturen. We doen er dan een mooi kaartje bij met een door jouw ingevoerde tekst. Deze tekst en ook het afleveradres kun je ingeven tijdens het bestelproces.

 

Cadeaubon

Wil je iemand blij maken met een mooi wooncadeau, maar kun je niet goed kiezen? Dat herkennen we allemaal. In dit geval biedt een cadeaubon uitkomst. Daar wordt iedereen blij van! We zullen de cadeaubon leuk verpakt versturen met een verrassing erin. Deze zal per brievenbus verstuurd worden zodat je er verzekerd van bent dat het een echte verrassing wordt. Liever zelf geven? Stuur hem dan naar je eigen postadres op. De cadeaubon is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar in onze online shop.

 

Cadeau zakelijk

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle cadeau’s voor je medewerkers ben je bij Living Stories aan het goed adres. Met zorg stellen wij in overleg met jou een origineel en betaalbaar pakket samen. We stellen iets samen uit ons unieke assortiment woonaccessoires of we gaan op zoek naar een pakket wat beter bij jouw behoefte aansluit. Middels ons leveranciersbestand kunnen we veel leuke en unieke producten vinden die aansluiten bij jouw behoeftes. We pakken het leuk in en zorgen voor een verassing erbij. Tenslotte maak je met een mooie woonaccessoire iedereen blij.