Cadeau service

Cadeau service

Is je bestelling een cadeautje? Wij kunnen het cadeau feestelijk verpakt naar de ontvanger sturen. We doen er dan een mooi kaartje bij met een door jouw ingevoerde tekst. Deze tekst en ook het afleveradres kun je ingeven tijdens het bestelproces.

 

Cadeaubon

Wil je iemand blij maken met een mooi wooncadeau, maar kun je niet goed kiezen? Dat herkennen we allemaal. In dit geval biedt een cadeaubon uitkomst. Daar wordt iedereen blij van! We zullen de cadeaubon leuk verpakt versturen met een verrassing erin. Deze zal per brievenbus verstuurd worden zodat je er verzekerd van bent dat het een echte verrassing wordt. Liever zelf geven? Stuur hem dan naar je eigen postadres op. De cadeaubon is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar in onze online shop

De leukste wooncadeau's voor een betaalbare prijs

Als je op zoek bent naar betaalbare en stijlvolle wooncadeau’s ben je bij Living Stories aan het goed adres. Met zorg stellen wij uit ons unieke assortiment woonaccessoires betaalbare en leuke sets vazen, kaarsen waxinlichthouders en overige leuke sets samen. We pakken het leuk in en zorgen voor een verassing erbij. Tenslotte maak je met een mooie woonaccessoire iedereen blij.