originele cadeau's
wooncadeau's met een bijzonder verhaal, daar wordt toch iedereen blij van?

Living Stories heeft tal van cadeaupakketten voor jou samengesteld met unieke en ambachtelijke woonaccessoires. Onze cadeaus zijn zorgvuldig samengesteld en zijn stijlvol, uniek en hedendaags. Ze worden ook nog eens leuk voor je ingepakt! Een origineel cadeau voor iedere gelegenheid.

originele cadeaupakketten

unieke cadeaupakketten speciaal geselecteerd voor jou 🖤

cadeaubon

Het perfecte cadeau wanneer je zelf niet kunt kiezen!

meer cadeau ideeën

Productcategorieën
Stijlvolle cadeau’s

Ben je op zoek naar een stijlvol cadeaupakket? Met een mooie woonaccessoire maak je iedereen blij. Of het nu een mooi boek is voor op de koffietafel, een leuke vaas of een stijlvolle kandelaar met prachtige kaarsen. Iedereen wordt wel blij van een mooie accessoire in huis. Weet je niet goed wat te kiezen? Kies dan voor een cadeaubon van Living Stories, dan zit je altijd goed!

 

wooncadeau’s

Hoe leuk is het om iemand te verassen met een leuk wooncadeau? Met een mooie woonaccessoire maak je iedereen blij. Bij Living Stories leveren wij niet alleen de leukste wooncadeau’s we pakken het ook nog eens leuk in zodat het een echte verassing is! 

 

Op zoek naar een origineel cadeau voor een housewarming?

Zijn je vrienden net verhuisd?  En wilt je ze verassen met een uniek cadeau voor in hun huis? Vaak vragen mensen om geld als cadeau, om te besteden aan een mooi object of woonaccessoire voor in huis. Maar hoe origineel is het wanneer jij met een mooi cadeaupakket aankomt met unieke woonaccessoires vol met verhalen? Een cadeau van Living Stories is vele male origineler. Onze cadeau’s zijn zo samengesteld zodat ze in ieders interieur passen! Het zijn cadeau’s waarmee je je huis opfleurt en ze gelijk een plekje kunt geven. Stellen die voor het eerst gaan samenwonen kunnen vaak wel wat leuke woonaccessoires gebruiken om meer sfeer aan te brengen in hun nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan leuke vaasjes, een mooie kandelaar met kaarsen, of voor de koffieliefhebbers een cadeaupakket met unieke recylce mokken.

 

Binnenkort een huwelijksfeestje en weet je niet wat je moet geven?

Een huwelijksdag is de dag die iedereen zich als de dag van gisteren herinnert en wordt vaak gezien als een van de de mooiste dagen van hun leven. Om het huwelijk te vieren samen met het bruidspaar wil je ze natuurlijk wel op de grote dag zelf een huwelijkscadeau geven. Alleen wat geef je? Alleen geld geven is misschien wat saai en daarom hebben we een aantal luxe cadeaupakketten in ons assortiment die zeker geschikt zijn om te geven, alleen of samen met je vrienden en of familie. Bekijk onze luxe cadeaupakketten met mooi tafellinnen en duurzame en hoogwaardige dekbedovertrekken. 

 

kerstcadeau tips

Vaak zijn we lang op zoek voor dat perfecte caeau voor je moeder, je zus, je tante, je schoonzus of die goede vriendin maar weten we niet zo goed wat we haar cadeau moeten geven. Zoek niet langer, want Living Stories heeft de cadeaupakketten zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor ieders interieur. Met de mooie verhalen achter de accessoires zit je altijd goed! Het voordeel van de cadeaupakketten bij Living Stories is dat ze geschikt zijn voor ieder moment. Kerst, sinterklaas, een housewarming, moederdag of valentijn, een verjaardag, onze cadeau’s zijn altijd leuk om te geven!

 

Geld geven als cadeau of liever een cadeaubon

Geld geven is makkelijk en niet zo origineel. Wanneer iemand geld vraagt om iets moois te kopen voor hun huis, denk dan eens aan een leuke cadeaubon van Living Stories. Zo geef je de ontvanger toch iets originineels en kunnen ze zelf iets kiezen uit onze shop. Veel leuker toch? De cadeau’s met kandelaren doen het ook altijd goed, want wie wil nou niet een prachtige kandelaar in huis? Of een paar leuke vaasjes die je wegzet op tafel, je vakkenkast of vensterbank is ook altijd een goed idee.