aspegren-denmark

unieke items speciaal geselecteerd voor jou 🖤

ASPEGREN-DENMARK BIJ LIVING STORIES

Living Stories is altijd op zoek naar woonaccessoires met bijzondere verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze de moeite waard zijn. Verhalen die de ziel achter een product laten zien. Niet alleen de verhalen achter onze producten zijn belangrijk, we zijn ook op zoek naar eigentijdse en stijlvolle accessoires. Ook kwaliteit vinden wij erg belangrijk, iedereen wilt ten slotte een goed en degelijk product. Aspegren-denmark is zo’n merk die aan al onze verwachtingen voldoet en daarom verkopen wij bij Living Stories sierkussens van aspegren-denmark.

WIE IS ASPEGREN-DENMARK

Aspegren-denmark is een Deens designbedrijf die zijn wortels heeft in de trotse Deense handwerktradities. Charlotte Aspegren is een geschoolde ambacht leraar en werkt al vele jaren met textiel. Daarom is het ook vanzelfsprekend dat haar focus bij het creëren van nieuwe producten op textiel ligt. Ze houdt van mooie dingen en hoge kwaliteit, het liefst geproduceerd met aandacht en verantwoordelijkheid voor onze omgeving.

HOOGWAARDIGE SIERKUSSENS

Naast vele accessoires zoals deurknoppen, tapijten en keukentextiel, hebben ze een groot assortiment kussens in verschillende maten en vormen en in verschillende materialen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: de hoge kwaliteit van de producten.