Geniet jij ook zo van al die prachtige foto’s op Instagram en Pinterest? Een mooie gedekte tafel om gezellig te eten en te borrelen met vrienden en familie, een knus leeshoekje of een stijlvol vloerkleed waar je al tijden naar op zoek bent? Maar ook inspiratie voor die ene plek waar je niet zoveel raad mee weet? Online is er genoeg wooninspiratie op te doen. Toch blijkt voor velen de finishing touch van het interieur knap lastig. 

Wie ben ik?

Maartje van Zuijlen - de Wilt

Hi, ik ben Maartje van Zuijlen – de Wilt, product freak, interieurliefhebber en levensgenieter. Fijne kwaliteit, mooie designs en doordachte producten maken mij enorm blij. Ik bewonder de creativiteit en vakbekwaamheid van de mensen hierachter. Na jaren lang als inkoper en category manager in de retail producten anoniem te hebben gepromoot, breng ik nu kwaliteitsproducten met een eigen identiteit en laat ik hun verhaal zien. Door inzicht te geven in het productieproces en de herkomst van materialen, wil ik diepere waardering voor de producten creëren.

 

Bijzondere woonaccessoires aanbieden, zich onderscheidend van de massa en niet onderhevig aan vlugge trends, dat is waar ik naar streef!

Waarom Living Stories

Alleen dergelijke producten aanbieden is het niet helemaal voor mij. Mijn doel is om een podium te bieden aan designers en vakmensen voor de producten die zij maken en deze te integreren in stylings- en inrichtingsadviezen. 

 

De zoektocht naar de juiste woonaccessoires en inrichting is voor veel klanten een uitdaging. Ik heb daar mijn vak van gemaakt en heb tijdens mijn carrière als inkoper een opleiding interieurdesign genoten. Ik help mensen graag met het creëren van een warm, stijlvol en hedendaagse leefomgeving. Ik help te inspireren en ben graag jouw klankbord als we samen op zoek gaan naar jouw persoonlijke touch.

Ik ben er voor de finishing touch

mijn stijl

Waar ik van houd zie je terug in de webwinkel: een warme, stijlvolle en hedendaagse woonsfeer. De woonaccessoires en objecten zijn modern en van natuurlijke materialen gemaakt door ontwerpers en getalenteerde vakmensen. Ieder met een eigen uniek verhaal. Als je houdt van handgemaakte producten, design objecten of bv van eeuwenoude ikat verftechnieken, dan zit je bij Living Stories helemaal goed.

moderne woonkamer
woonkamer inspiratie met kasten op maat
Living Stories bij Mos creative Lab

Kan je wel wat interieuradvies gebruiken? 

Ik help je graag op weg.

  • Ik neem al je stylingstress uit handen, van ontwerp tot shoppen
  • Zowel voor mensen die juist wél, of helemaal géén idee hebben van hun eigen smaak en stijl
  • Zowel online advies als advies op locatie
  • Van hulp bij het restylen van je accessoires, tot een volledig en gedetailleerd interieurontwerp

Contact

Laat je naam en e-mail adres achter en omschrijf beknopt jouw vraag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.